Svatba na Farmě Michael

Ahoj holciny, Planujeme se soubencem na podzim svatbu ve stylu "vse pod jednou strechou" a zalibila se nam Farma Michael. Jeste se porad rozmyslime a tak jsem se chtela zeptat, jestli nemate nekdo z vas s touto lokalitou zkusenosti?? Moc diky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem tam byla akorat na firemnim vecirku, ale bylo to tam uzasny. Je to moc krasne misto, prostoru je tam habadej. Moc se mi tam libilo a mit vetsi rozpocet na svatbu, udelala bych to tam.
Odpovědět
Ahojky, bydlím ani ne kilometr od této farmy, loni jsem tam byla na svatbě, nemělo to chybu, ale ta svatba vyšla kolem půl milionu ;-)
Odpovědět
Diky moc za odpovedi, vcera jsem tam poslala rodice na obhlidku (bydlim totiz v zahranici) a moc se jim to libilo. Takze to asi dame tam... Jen doufam, ze to zvladnem o neco levneji nez pul melounu :)
Odpovědět
Je to tam opravdu nádherný ;-) Bude hodně záležet, co vše si budete přát tam mít, kolik lidí... třeba se dostanete na trochu nižší cenu...;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaký byl přibližně rozpočet na svatbu na této farmě? Taky se mi moc líbí, je to jedno z míst, které zvažuju, ale až za dlouho, tak se mi nechce jim už teď psát... Díky za odpo
Odpovědět
Profilova fotka
@josiecat Ahojky .. byli jsme tam, chtěli jsme tam svatbu taky . prošli jsme si pokoje atd .. kde by byl obřad .. je to tam pohádkové .. ale pokud na účtě nemáte min. 200tis. jen na hostinu, obřad . tak se do budgetu nevejdete .. pokud budeš chtít, pošlu Ti jejich nástřel na naši svatbu ..
Odpovědět
Profilova fotka
@mikalan Ahojky .. byli jsme tam, chtěli jsme tam svatbu taky . prošli jsme si pokoje atd .. kde by byl obřad .. je to tam pohádkové .. ale pokud na účtě nemáte min. 200tis. jen na hostinu, obřad . tak se do budgetu nevejdete .. pokud budeš chtít, pošlu Ti jejich nástřel na naši svatbu ..
Odpovědět
také nás to místo zaujalo ale vzhledem k našemu rozpočtu a jejich cenám to pro nás bylo hodně drahé a tak jsme toto místo opustili..
Odpovědět
Profilova fotka
@allykou to nemáme :), takže posílat nemusíš, sice chceme dát i víc, respektive moji rodiče, ale tolik zase ne, stejně jsem si to myslela, že to bude příliš :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@allykou ahojky prosímtě pro kolik ste to chtěli lidí? ... mohla by jsi mi prosím poslat co si dostala jako nástřel rozpočtu?
Odpovědět
Taky jsem dostala rozpocet prokud te zajima, zalezi kolik budes mit lidi. Misto vypada nadherne a nadchlo me, ale ty ceny jsou presprilis. :-(
Odpovědět
Na farmu jezdíme máme tam koně a doporučuji si ujasnit jakým obnosem disponujete a 100% se s Váma domluví a vyjdou vám vstříc... místo je to nádherný .. my trváme na Staromáku a chceme zůstat kvůli hodně hostů 150 v praze,ale hned víkend po svatbě tam máme dopitnou :)) .. doporučuji ...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
@allykou Ahoj, mohu poprosit o zaslání rozpočtu? Děkuji
Odpovědět
Ahoj na 70 lidí jsme dostali nástřel na hostinu a ubytko se slovy "minimálně 350 tis.", takže toho půl mega je ve výsledku reálné číslo. Ale místo je to nádherné, taky jsme to měli mezi prvníma vybranýma:) nakonec se nám ale navýšil počet na cca 100 lidí a to už by bylo fakt dost, tak to máme nakonec jinde
Odpovědět
Ahojky nevite o nejakem miste v Pardubickym kraji,kde by se dala oslavit svatba pod sirym nebem i s ubytovani.nic velkeho budem to mit v rodinem kruhu,dekuji za odpovedi
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@allykou @allykou Mohu poprosit o ten Vas rozpocet...pro kolik jste to meli lidi??? My tomto miste hodne uvazujeme...ale teda ta cena...dekujiii
Odpovědět
@alassia Jake jste nakonec vybrali misto?? DEKUJII
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?