Svatba na Císařské louce, restaurace Cinda

Ahoj, máte někdo zkušenost se svatbou na Císařské louce - restaurace Cinda? Rádi bychom celou svatbu na jednom místě, ve sportovním duchu, hlavně venku, ale se zázemím, pokud by pršelo. Císařská louka se nám zdá super, co se týče dostupnosti, ale takhle zvenčí a v zimě působí dost "spartánským" dojmem. Počítáme s cca 100lidmi. Co si o tom myslíte? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky uvažujeme nad tímto místem, ale jak říkáš - působí trochu spartánsky a bojím se, že budeme mrznout a moknout :) V restauraci usadí prý max. 40 lidí.. Takže pokud máte někdo nějakou zkušenost, sem s ní :)
Odpovědět
@kotwicka Ahoj , a máš tip na jiné, duchem podobné místo v Pze? A kdy máte termín? My jsme teprv na začátku hledání, několik málo tipů tu mám, ale zatím jsem nic kromě Císařské louky naživo neviděla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer,jestli hledáte příjemnou restauraci pro Vaší svatbu mrkněte k nám na web najdete tam odkaz na jednu v Praze přímo na břehu Vltavy. Uzavřený areál se zahradou a velkým stanem pro cca 80 až 100 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@marisa77 Zkus se mrknout na restauraci Šeberák u rybníka Šeberák v Kunraticích. Nad tou jsme taky uvažovali, ale nakonec to asi nedopadne.. Termín máme právě už v květnu, tak z toho začínám být docela nervózní :) nějak nemůžeme najít to "pravé" místo, asi jsme moc nároční :) Jaké máte tipy vy :) ?
Odpovědět
@kotwicka Díky za tip, určitě mrknu. To bychom ani neměli daleko ;-). Ještě se chci podívat na sportoviště a penzion Na Korábě a do Stromovky (Vozovna Stromovka). Proč u vás padá ten Šeberák?
Odpovědět
Profilova fotka
@marisa77 Bohužel nechtějí uzavřít ten areál u rybníka v době konání svatby, prý by ho uzavřeli možná po uhrazení pronájmu 50.000,-, což mě dost pobavilo :-p Sestra tam byla vloni v létě na koupačce u rybníka a zrovna tam nějakou svatbu měli a tak nějak se to tam prý moc mísilo - svatebčani a lidi v plavkách s pivem v kelímkách :-) , což se nám moc nelíbí :-) Moc mi pak taky nevyhovovalo jednání s paní provozní, nejdřív chtěla za pronájem restaurace 6.000,-, pak najednou 8.000,- no bylo toho víc... Ale pokud by vám tohle nevadilo, tak si myslím, že je to moc krásný místo :-)
Odpovědět
Ahoj, zkusenost s restauraci Cinda nemam, ale pisu, protoze uz jsem nestastna... :-| Planujeme, planujeme, ale zatim nic. Chteli bychom "vse na jednom miste" v Praze, prip. mimo ni na vychod, ale stale mne nic neuchvatilo... Byli jsme se kouknout v hotelu Svornost, Chvalska tvrz, Certousy, Leta Pane, Chateau St. Havel, Golf Yacht Club atd., atd., ale bude nemaji termin, nebo drahe, nebo nepekne vnitrni prostory... Prosim, nemate nejaky napad? Diky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@unidjs Dobry den, to myslite tu obcanskou plovarnu? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kachko Dobrý večer, ano.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?