Svatba na Chvalském zámku, plánujete někdo?

Plánujete někdo svatbu na chvalským zámku nebo máte nějakou skušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Za 3 dny se tam vdávám. :-) Ještě jsem tam nebyla, můžu dát vědět potom...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se tam brali loni a byli jsme maximálně spokojeni (na rozdíl od vedlejší restaurace Chvalská tvrz :-| )! Protože je to otázka, do které smí každý přispět jen jednou, můžu případné další informace poslat do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plánujeme také svatbu ve Chvalském zámku,možná i večerní obřad,prosím poraďte mi,jakou jste měly zkušenost,děkuji !
Odpovědět
Ahojky, vdávala jsem se tam :-D interiéry-sófa v předsálí-na focení moc hezké , exteriéry-hlavně zídka a zelená tráva a pak myslím studna či co!? vypadají na fotce bezva...uznávám-trochu mi chyběla možnost focení z výšky(hromadné foto všech svatebčanů), ale fotograf si stoupnul na špičky a zmáknul to 8-) . Pokud máš i starší svatebčany je tam výtah-což je supr, jelikož se to koná(tuším) ve druhém patře(mimochodem do teďka se mi manžel směje, když si vzpomene, jak jsem ty schody vyběhla-myslím, že to byl rekord ;-) ), bylo nás kolem 50ti aut, takže jsme se na parking sotva vešly, ale jinde v Praze prakticky tolik aut nezaparkuješ :-x Jo a hostinu jsme měli jinde :-p ...abych to shrnula-rozhodně doporučuji! Sestřenice měla svatbu na libeňském zámečku a nebylo prakticky kde se fotit:-(...a hlavně-Ve Chvalech to nejde jak na běžícím pásu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji prilehlou restauraci Sezona - Chvalska Tvrz. Skvela a prijemna obsluha! :-) Hrali jsme tam s kapelou 2x a vzdy to bylo bezproblemove..
Odpovědět
já bych do té restaurace na svatební hostinu nešla.. sice skvělá obsluha, ale jídlo nic moc.. a to jsem tam jedla několikrát.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ano 13.7.2013 máme svatbu na Chvalské tvrzi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Kolik stojí obřad na Chvalském zámečku nikde to nemužu najít. Děkuji
Odpovědět
to barborka22222: myslím, že neplatíš nic, je to obřadní místo. Jen na matrice poplatek (myslím,že 1000 kč) a pak možná, zaplatíš něco, když se vdáváš mimo oddací dny, ale kdyby jsi to chtěla na tom nádvoří tak snad 3000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pro obřad doporučuji, výborné prostory, interiér i exteriér, výtah, dost místa pro auta i lidi. Výborná spolupráce se zaměstnanci Chvalské tvrze, několikrát nás pustili si prohlídnout prostory, během dne, v otvíracích hodinách. My jsme si den dopředu přivezli kola, schovali nám je do sklepa, po obřadu nás pustili se převléknout do kanceláře, zkrátka nic nebyl problém. Pokud si pamatuju, 1000,-Kč za svatbu v sobotu (neoddávací den, za pátek neplatíte nic). Pokud nejste alespoň jeden "místní" ale oba přespolní, je to tuším taky za 1000,- Kč. Stačí zavolat na MČ Horní Počernice-matrika, domluvíte si termín, popř. zodpoví Vám otázky. Vyplnění papírů atd stačí cca 4-6 týdnů před plánovaným termínem. Pozor, úřad je jinde, není přímo v areálu (jako třeba v Libni). Na hromadné foto seshora se dá domluvit přímo na recepci Tvrze, sestřenka nás fotila z okna nad vstupem. Mrkněte na fotoalbum. Držím palce. Jana
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Milí nevěsty, chtěla bych trochu aktualizovat tuto diskuzi. Plánujete tam některá svatbu nebo jste jí tam měla? Nějaké poznatky? Svatby se tam konají každých 45 minut. Jde mi jen o to zda jste se nepotkaly s jinou nevěstou nebo zda na focení v/u zámku jste si nepřekážely? A kolik stálo focení? Četla jsem něco o tom, že za focení na zámku se platí tak mě zajímá kolik. Měly jste vlastní hudbu nebo tu, která byla k dispozici? Měla jste některá hostinu v okolí atd atd.... Moc otázek já vím :-)
Odpovědět
ano ale jen raut v hotelu :))) leden
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, máme za sebou obřad na Chvalském zámku a jsem moc ráda, že jsme vybrali tak perfektní místo. Všichni byli neskutečně fajn, paní oddávající měla hezkou řeč a šíleně jsme si to užili. Takže za mě tohle místo získalo plný počet bodů :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Měli jsme svatební hostinu v restauraci Sezona a nemohli jsme si vybrat lépe! :-) Slečna manažerka Alice Stárová byla velice příjemná a ochotná, s čím jsme si nebyli jisti, velmi dobře nám poradila. Nebyl ani problém s alergeny v jídle, protože syn je alergický jak na mléčné výrobky, tak i vejce. Ochotně navrhli jiné menu. Personál byl taktéž velice příjemný usměvavý a ochotný. Jídlo bylo jedním slovem vynikající a k tomu vypadalo nádherně na talíři. Večerní raut byl také bezvadný. A grilované selátko nemělo chybu! Celý den jsme si opravdu užili. Starali se o nás a o hosty výborně, přes přivítání v restauraci, rozbití talíře, tak i svázání ubrusem novomanželů k první polévce. Personál byl rychlý, pravidelně doplňovali vodu na stolech, odnášeli použité nádobí.. O nic jsme se nestarali. Vše proběhlo tak jak jsme se domluvili předem. A cena za to vše byla velice dobrá. Podruhé bychom zvolili stejně. Určitě se budeme rádi vracet a hosté také. Manželé Černí
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahojky, můžu obnovit tohle téma? Vybíráme místo pro svatbu v létě (jen obřad, hostinu už máme zajištěnou) a Chvalský zámek se nám celkem líbí a i pozičně je pro nás výhodný. Jak jste byli spokojeni? Máte někdo nějaké fotky z obřadu tam? Líbí se mi z jejich katalogu to nádvoří, ale nebyli jsme tam.. Moc díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@em19 Ahoj, muzu se zeptat, zda-li jste se nakonec ve Chvalech brali ? 🙂 Jestli ano, tak jaka byla vase zkusenost?? 🙂)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nakonec ano 🙂 V srpnu 2020 a bylo to super, za sebe to tam určitě můžu doporučit. Vybírali jsme mezi Horními a Dolními Počernicemi a tady se nám víc líbilo, líp se nám jednalo a i cenově to nakonec vyšlo o pár tisíc levněji. Nádvoří je moc hezké a i obřadní síň je nádherná. Určitě doporučuji tam zajet a prohlédnou si to, my tam byli jednou večer po práci, slečna nám řekla co a jak a nechala nás si prostory prohlédnout. Obřad jsme nakonec kvůli covidu posouvali o tři měsíce a byli velmi ochotní a pomáhali nám najít vhodný termín. Výzdoba na obřad byla celkem jednoduchá, na nádvoří byl oblouk s bílými květy, ale samotné nádvoří je samo o sobě docela honosné, a zadní stěna je porostlá růžemi, tak nic extra už není potřeba. Přidávám anonymní fotku 😄 aspon trochu pro představu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?