Svatba na chatě v Babím lomu - zkušenosti

Ahoj holky, měla jste některá svatbu na chatě Babí lom nebo plánujete? My máma zamluvený termín letos v zaří. Obřad i hostinu budeme mít na místě. Zatím jsem nic neřešila,tak budu vděčná za jekékoliv rady, postřehy,doporučení.. Pokud někdo poskytne i fotky ,tak budu moc ráda. :-)
Odpovědět
Ahojky, my hledáme misto v okolí Brna a Babi lom me vůbec nenapadl, tak děkuji za inspiraci :) vypadá to tam dobře. Vy tedy budete mit vse tam a máte pronajatý celý objekt? A jídlo, pití si budete zařizovat sami či budete mit cateringovou firmu? Budu ráda za Tvé infor ;)
Odpovědět
Ahoj, ještě vůbec nevím. Včera jsme teprve zaplatili zálohu,takže začínáme plánovat. :-) Na letošek už není moc termínů,tak pokud máte zájem,tak tam určo zítra zavolejte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@ivett58 Ahoj, v sobotu tam budeme mít svatbu, tak ti pak můžu napsat pár postřehů :).
Odpovědět
jéé, ahoj, můžu se přidat do téhle diskuze? my tam máme svatbu v srpnu a zrovna řeším, jak s hudbou. Jak to budete řešit vy?
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme nakonec svatbu odložili..sešlo se nám toho nějak moc. Tak vám přeji, ať se vám vše vydaří a svatbu si maximálně užijete.:-) Pokud bude diskuze pokračovat, ráda se jí budu inspirovat později..rádi bychom měli svatbu na stejném místě.My měli pořešený jen dodavatele,hudbu měl mít na starosti kamarád.
Odpovědět
@zuzkaga Ahoj, tak svatba na Babím lomu proběhla tuto sobotu. Jak jsem slíbila ivett58 píši své postřehy. Místo je absolutně parádní. Všichni hosté měli takový ten VAU efekt, když odbočil z cesty a vjížděli k chatě. Říkali, že mysleli, že jedou k "chatě" a byli hodně a mile překvapení. Předání chaty bylo bez problémů. Jen upozroním, že jsme tam mohli nechat jen 2 pytle odpadků, takže se na to připravte. A paní, která předává dům, se tam objevila i na otočku v sobotu a neděli ještě před předáním. Takže s tím počítat, protože je zákaz vynášení nábytku z chaty, tak aby jste neměli komplikace :). Pokud Vám nebude pršet, tak avízovaných 70-80 lidí se Vám tam na jídlo vejde s tím, že pak se lidi rozprostřou i venku, ale při mokré variantě nevím nevím. sice se Vám vejdou na hostinu, ale nemáte prostor na tanec a zábavu. Měli jsme domluvený catering a hrál nám kamarád. Měl svoji aparaturu a bylo na ni tak akorát místo. Nevím jestli by se do místnosti vešla kapela. Tak přeji ať se Vám svatba vydaří a užijete si ji tam :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Holky, fakt je to uvnitř malý? My plánujem cca 50 lidí a máme tam zamluvený termín na příští podzim,tak se trochu bojím,kdyby náhodou pršelo :-| jinak jsem z toho místa nadšená, prohlídku máme příští týden...
Odpovědět
@melounek88 pro 50 uvnitř malé :-(
Odpovědět
@tamaraad tyjo...tak ted teda nevim co :-( my chtěli na oběd míň lidí s tím,že pak se to rozprostře,ale teď teda začínám mít obavy,jestli to riskovat :-| vy jste tam měli svatbu??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@melounek88 Na webu píšou, že kapacita je 70 lidí, ne? My se tam byli dívat, je to menší, ale doufám, že bude hezky, takže budeme venku. Nepočítala jsem, kolik tam bylo židlí ale 70 podle mě určitě ne. I těch 50 je možná moc. Zkus napsat na info mail, paní je moc ochotná a poradí.
Odpovědět
Díky, my už se nakonec rozhodli pro něco jinýho, venku by to bylo super, ale uvnitř bychom se asi mačkali a byl by to jen zbytečný stres :-) Doufám, že vám to tam všechno vyjde!! ;-)
Odpovědět
@melounek88 Můžu se zeptat, co jiného jste vybrali?
Odpovědět
Článek se načítá
Původně jsme chtěli ještě stodolu v Kounicích, tam se nám to líbilo, ale pak nám to přišlo zbytečně drahý no a nakonec jsme úplně změnili i kraj, takže teď vše řešíme v okolí Zlína....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Nevěsty z Babího lomu, jak jste prosím řešily uspořádání stolů? Měla jste některá těch 70 hostů, co se má kapacitně vejít na hostinu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@tatkyamamky mohu se zeptat, na kolik Vás svatba nakonec vyšla? Tzn katering, pronajem, atd? A zda by se třeba dovnitř vešlo 35 hostů?
Odpovědět
@teribee 35 s přehledem, my jich tam mli o hodně více, včetně několika na vozíku
Odpovědět
@teribee Dobrý den, na svatbě nás bylo +/-40 včetně dětí. Dovnitř ( myslím k sezení u stolů ) jsme se vešli akorát. Pronájem - cca 24.000,- (placeno na 2 splátky) a catering taky cca 24.000,- :). Ale na oběd byla jen rodina. Obřad jsme měli až odpoledne a pak už bylo občerstvení pro těch 40 lidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@tatkyamamky Ahoj, můžu mít prosím otázku - chtěli bychom na místě i obřad, ale civilní, nevíš, pod kterou matriku chata spadá? Kuřim nebo Lipůvka? :) Děkuju!
Odpovědět
@zewu1 spadá pod Lipůvku, paní matrikářka Smíšková, velmi příjemná, doporučuji toto místo už kvůli její vstřícnosti. Akorát oddávají nejpozději do 13:00.
Odpovědět
@hedvika6 Moc děkuju za odpověď. :-) Řešíme to trochu na poslední chvíli, protože se uvolnilo místo. Asi nikde nemají vypsané termíny, kdy oddávají? Jdeme zítra na prohlídku, tak se tam asi osobně zastavíme, tak doufám, že by nám mohli vyjít vstříc. :-)
Odpovědět
@zewu1 Taky jsme to na stránkách nikde nenašli. Nejlépe paní matrikářce zavolat, náhodou číslo na ni na stránkách je. Nebo ta osobní návštěva, no :)
Odpovědět
@hedvika6 Tak ještě jednou díky za tip! Byli jsme tam a paní je opravdu neskutečně vstřícná. Škoda, že takových lidí na úřadech není víc. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, měla jste teda některá svatbu na Babím lomu s počtem 70 osob? Místo jsme si zamilovali, ale mám opravdu strach, co se týče deště. Moc děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?