Svatba Mohelenský dvůr

Ahoj, plánujeme svatbu v Mohlenském dvoře Mohelno. Nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám tam sice zkušenost se svatbou, ale několikrát jsme tam byli na jídlo a to tam bylo vždycky skvělé, i obsluha a prostředí je tam moc pěkné. Myslím, že to tam bude hezké i na svatbu. :-)
Odpovědět
@drabik a můžu se zeptat? mají tam svoji nějakou zábavu, jako je rozbíjení talíře, poznáváni nevěsty/ženicha atd...nebo je čistě zábava na novomanželech? Ptám se z toho důvodu, že už jsme měli jedno místo vybrané tak nás odradily ty jejich tradice(hry). když jsme řekli, že je nechceme tak se na nás dívali jak na blázny..
Odpovědět
Profilova fotka
To netuším, my jsme tam byli prostě vždycky jen na jídlo. V životě jsem neslyšela, že by ti někde ta restaurace, která ti zajišťuje prostory a jídlo, nutila věci jako rozbíjení talířů nebo ti nějak organizovali program... :-o Maximálně se tak můžou míchat do toho, kdybyste si chtěli přinést nějaké vlastní jídlo či pití, jinak je to snad na vás, ne?
Odpovědět
@drabik právě mě to taky zarazilo. Jsem na ně koukala jak na blázny...
Odpovědět
Dobrý den, já jsem tam byla jako host na svatbě asi před 2 roky. Všecko tam bylo moc fajn, jídlo, obsluha, prostředí ;) Nějaký tradice měli, ale myslím, že kdyby je nechtěli, tak by jim je nenutili. Fakt byli dost ochotní a snaží se splnit každé přání. Jen jsem slyšela, že už dost podražili.
Odpovědět
@petrane děkuji...
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, nejlevnější nejsou, to je fakt. :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?