Svatba mimo domov nevěsty, máte zkušenost?

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tím, když když se svatba koná mimo domov nevěsty?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucidlok Nase svatba se konala v miste kde nebydli ani jedna z rodin a dokonce ani my :-D (moje rodina 70km, zenichova 100km, my s manzelem a kamaradi 300km daleko) nevidim na tom nic divneho, prekvapive ani tatinek nic nenamital, i kdyz mel vzdycky predstavu ze se bude vyjizdet od nas z baraku, nakonec byl rad, ze jsme vse usporadali v jednom miste uplne mimo :-) pro nas to bylo akorat narocnejsi z hlediska planovani, ale vse jsme nakonec vyresili behem dvou navstev v miste svatby a po telefonu a mailech
Odpovědět
Nerozumím příliš otázce, ale pokud máš na mysli to, co píše martaveg, pak bych v tom taky žádný problém neviděla, třeba jen náročnější oragnizace, ale v dnešní době jde všechno řešit po síti..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se budu vdávat mimo domov, avšak v rodné hroudě a domácím zázemí nastávajícího :-) Bohužel skrz moje rodinné "zázemí " nelze svatbu provést na jižní Moravě a bude na severu... Takže zatím organizujem přes internet, obhlídky míst k hostině atd. máme v plánu s přítelem o víkendech, kdy se u nich doma zdržuji. Mám to nějak rozfázováno, ale ještě je relativně čas, bereme se až v červnu 2014.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli obřad 100 km od našeho bydliště, babička to měla 200 km... a nebo myslíš zvyk, že se všichni sejdou ráno u nevěsty? Tak na to jsme totálně prděli... bydlíme dlouho spolu, tak jsem se oba připravovali taky spolu a bylo a nikdo nic neříkal.. žádné žádání ženicha s kytkama a pod... řekla bych, že v dnešní době je to spíš přežitek a svatební fraška...
Odpovědět
My měli svatbu mimo domov nevěsty i ženicha. A žádný problém v tom nebyl. Není ani důvod. To kde jsme si rozhodli udělat svatbu byla naše věc. Ano, ze strany ženicha někteří namítali - ale nebylo to kvůli dálky, ale ze žárlivosti, kdy nedokázali rozdýchat místo svatby. Manžel mě vyzvedával u mé rodiny, která v místě obřadu a hostiny bydlí. Předal mi kytičku, dali jsme dárek mojí mamince a pak se jelo. Šel pro mě jen on a zbytek počkal na blízkém parkovišti. Nepřála jsem si, aby se u mé rodiny procházeli po baráku cizí lidé.
Odpovědět
Měli jsme svatbu 100km od místa bydliště mé rodiny, 170 od přítelovy a 200 od toho, kde už pár let bydlíme my dva - na místě, které já zbožˇnuji už od mala a přítel od té doby, co jsem ho tam vzala poprvé, tak taky... Horší to bylo akorát v tom, že dort, kytky atd jsme museli dovézt celkem z dálky a trochu jsme se báli, jestli všechno přežije v pořádku; ale hlavně v tom najít v místě svatby vhodnou kadeřnici a zajet tam na zkoušku (a když se hned ta první vůbec, ale vůbec nevydaří ja ta moje, projetých 300km je k ničemu :) ) Stálo to ale za to, neměnila bych, držím pěsti ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?