Svatba mezi Prahou a Hradcem Kralove

Ahoj, hledame nejake pekne misto pro obrad a odpoledni raut na ceste mezi Prahou a Hradcem Kralove. Chceme mit vse na jednom miste, ale nemuzeme nic pekneho najit. Chceme jednoduchou svatbu treba na zahrade restaurace, pak odpoledni raut. Nic se nam nelibi, nebo je cena premrstena. Diky za rady!!
Odpovědět
Profilova fotka
Na konkrétní místo sice tip nemám, ale zkuste obejít Poděbrady. To je kouzelné místečko pro svatbu :-).
Odpovědět
Penzion Za vodou ve Dvoře Králové, měli jsme tam hostinu a dělají i obřady. Není to sice zrovna mezi, ale můžu všema deseti doporučit!
Odpovědět
My měli svatbu u Sv. Jana ve Svobodných Dvorech u Hk a byli jsme spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Statek Chmelovice u Hořic, pokud Vás nebude na oběd víc než 25, nebo chcete-li raut bez oběda. Nám se během odpoledne sešlo přes 60 lidí a bylo nám tam skvěle :-)
Odpovědět
Ahojda, my byli moc spokoleni v Hotelu Na Farmě v Choťovicích (kousek od Chlumce). Právě jsme také hledali něco mezi HK a Prahou, tak se nám tam líbilo. Vše jsme měli na jednom místě, bez nějakých přejezdů:-)
Odpovědět
Terionka: neco takoveho by se nam libilo, jen nikde nemuzu najit fotky z rautu a venkovniho posezeni, jestli tam nejake je. Meli jste krasnou svatbu, neco takoveho si predstavujeme. Pry maji i party stany. Sice se tam pojedeme podivat, ale nemela bys jeste nejake fotky? Ostatnim take dekuji za napady!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v tomto okoli by se mi taky neco libilo :))
Odpovědět
Úžasný je Chatau Hostačov, my naštěstí bydlíme kousek od něj, takže pro nás jiné místo ani v úvahu nepřipadalo ;), ale od Hradce je to cca 70km a od Prahy taky a vím, že většinu svateb mají právě z Prahy nebo od Hradce a Pardubic.
Odpovědět
@tralali20 Ahoj, můžu dostat nějaké další info o Choťovicích. Třeba co jste měli na odpoledním rautu, kolik lidí a cena za raut?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?