Svatba Mělnicko, Litoměřicko.. poraďte :)

Ahoj :) Poradíte mi, případně podělíte se o zkušenosti ohledně místa svatby v těhle oblastech? Ideálně sháním chalupu, statek nebo malý penzion někde na vsi/samotě/v přírodě alespoň pro 20lidí, který by se dsl celý pronajmout na víkend a nikdo by nás tam nerušil (část rodiny je z druhé strany ČR). Představuju si to tak, že se tamcelá rodina sjede a obřad a veškeré další dění se odehraje přímo tam :) Taky by mě zajímaly tipy na zapůjčení party stanu a nánytku na zahradní párty. Budu ráda za jakékoliv tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@s_whatever Dobrý den, u nás (Mělnicko :)) je na toto nejlepší hájenka v Tuhani. Nevím, ale jaký máte termín, bývá už dost plná. Ale tam by to pro Vás bylo ideální. Níže foto z minulé svatby, kterou jsem dělala. Obřad se dá udělat na zahradě nebo v blízkém lesíku u rybníčku. Je s tím spaním by to bylo takové bojovnější, buď ve stanech nebo na půdě:) Případně v blízkém okolí - Neratovice, Mělník. Inventář na obřad Vám mohu zapůjčit já a velký party stan doporučuji - http://www.partystany-mb.cz/nabidka/s... ;). Případně Kartuziánský lis na Mělníku, Chloumku. Nebo na Kokořínsku se pronajímají pěkné chalupy, ale opět záleží, jaký termín :) Teď jsem také narazila na novinku - Neprobylická stodola - https://www.facebook.com/Neprobylick%... Mrkněte také na eventino.cz, Držím palce ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dobry den, omlouvam se ze vtiram do konverzace, muzete mi prosim rict kdo tu hajenku pronajima a popripade za kolik dekuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?