Svatba Máchův kraj - českolipsko

Ahoj, nemáte prosím někdo tip na místo pro svatební hostinu pro cca 80 lidí na českolipsku a nejlépe s možností ubytování? Všude mají kapacity tak na 60 lidí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, v jaké cenové relaci, ale určitě ubytovací kapacita je dostatečná v hotelu Port Doksy, je to tam hezké u jezera. Pak ještě hotel Berg Doksy, ale nevím, kolik se tam vleze lidí. My máme svatbu v Lindavě ve sklářské krčmě, ale tam není ubytování. Pak je taky hezká Chrastava, ale to už je dál.
Odpovědět
Děkuju za tip, ale zapomněla jsem napsat, že nechceme za svatbu čtvrt milionu, což by s takovým počtem lidí v Portu asi bylo :) ... nakonec to snad vyjde v kulturáku v Brništi a ubytování holt bude jinde. Má to tam nový majitel a vypadá schopně, tak uvidíme x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj všem, měl by někdo zajímavý typ na penzion či hotel na Českolipsku na svatbu pro cca 60 lidí a možností přespání pro alespoň 35 lidí? Různě jsem už poptávala, ale většinou skončím u termínů a nebo vysokých cen za ubytování. :-( Díky za typ.
Odpovědět
@monitrolik podívejte se na Chatu Sloup (Sloup v Čechách). Jirka
Odpovědět
Děkuji, jdu se podívat. :-)
Odpovědět
Jiří a Vy jste přímo majitel nebo někdo z Chaty Sloup? :-)
Odpovědět
Super, už jsem našla e-mal. Moc Vám děkuji. :-)
Odpovědět
@monitrolik Majitel nejsme, ale půjčujeme tam občas svatební stany. Jirka
Odpovědět
Co tohle - ten se mi moc líbí :-) http://www.ceskyranc.cz/
Odpovědět
Děkuji všem za typy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pro svatby a jiné akce a oslavy půjčujeme od párty stanů, osvětlení či inventář. Jsme přímí majitelé. Kostolnik
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?