Svatba Libeňský zámeček

Ahoj holky, v červenci (1.7. ve 12:30) nás čeká svatba v Libeňském zámečku, nemáte některá s místem zkušenosti? Nijak zvlášť nás se snoubencem neoslovil "proslov" oddávající, myslíte, že by byl problém si napsat vlastní? Trochu mě i překvapila povinnost, zaplatit si varhanistku (varhany nemáme rádi), myslíte, že je možné se s ní domluvit pouze na klavíru? A nevíte, jak je to s časem mezi svatbami? Dost se bojím, že my budem dýchat na paty jedné svatbě a za námi už budou znovu další.. :-S A poslední dotaz, i když je obřad civilní, je možné, aby mě k oltáři vedl táta, a snoubence jeho maminka? Moc Vám všem děkuju za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj, náhodou jsem dneska narazila na tvůj příspěvek, máš těsně po svatbě:-) Mám svatbu také na Libeňském zámku 16.9.2016. Zajímají mě úplně stejné věci, na které jsi se tu ptala a teď už máš zkušenosti :-) Hlavně mě zajímá, jak je to s časem mezi svatbami, nedýcháme si tam na paty s ostatními svatbami? Moc děkuju za informace a doufám, že se svatba povedla :-)
Odpovědět
@ivet90 Ahoj, tak popořadě :-) - proslov jsme neřešili, nechali jsme si odříkat ty jejich naučené věci, aby bylo po věci :-) - varhanistka nebyla nijak zvlášt příjemná, ale domluvili jsme se s ní, že chceme pouze klavír a s tím časem je to tak, že na svatbu mají vyhrazenou půlhodinu - když jsme přijeli na zámek, ve dveřích jsem se tam srazila s nevěstou a svatbou před náma :D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A už bylo pryč to lešení? Já jsem tam byla na svatbě v květnu a teda byla jsem strašně zklamaná a nevěsta taky. 1. Lešení přes celý zámeček 2. Dřevěná klavíristka 3. Obřad včetně gratulací trval 9 minut! 4. Jedna svatba před námi a druhá hned čekala za námi... Jinak je to moc krásné místo a obřadní síň je nádherná, takže kdyby se trochu zapracovalo na tom ostaním, tak by to bylo perfektní. To lešení tam samozřejmě nebude napořád, něco tam opravovali....
Odpovědět
@ircza007 Lešení tam bylo, ale fotografka si poradila - je šikovná. Hromadnou fotku vyfotila ze zhora z balkonku :) Klavíristka byla fakt příšerná, hrozně do toho třískala.. díky bohu, že jsme zvolili pouze klavír a ne varhany :-x Obřad byl hrozná rychlovka, při 30 lidech trval odhaduji tak 10 - 15 minut :-( a s těma svatbama také souhlasím, my tedy měli štěstí, že jsme ten den byli poslední svatba, tak nás nikdo nevyháněl ale před námi byla a setkali jsme se s nimi ve dveřích.. a ještě jsme měli omezené parkování kvůli opravé nějakých vodovodů či čeho.. parkovali jsme mezi FK Meteor a Bílým domem ale bylo to hrozně maličké parkoviště ..
Odpovědět
Profilova fotka
@hmajerova254 Nicméně obřadní síň je fakt nádherná, když jsem tam vešla, tak mi spadla čelist...Tak to jste měli šikovnou fotografku, ta od kamarádky nás vyfotila s Palmovkou za zády....no nic moc... Ono měli taky jen klavíristku, chápu, že to je její denní chleba, ale přišla mi absolutně bez jakýchkoliv emocí, byla prostě taková dřevěná :-D
Odpovědět
@ircza007 prostory moc hezké, matrikářka byla tak moc milá ale ta klavíristka/varhanistka jim to fakt kazí.. přišla do předsálí, pozdravili jsme jí, ani nezabučela, kyselá, nepříjemná baba :-D :-S podle jejich stránek má být fakt nějaké eso v oboru, tak to by mě zajímalo proč hraje na svatbách v Libni :-D
Odpovědět
Ahoj, moc děkuju za informace. A po vás už žádná svatba nebyla? Mám také 12:30. A můžu se zeptat, co Vám paní hrála při nástupu? A domlouvali jste to s ní až fakt těsně před svatbou? A jak dlouho před obřadem jste tam vy i vaše svatební hosté dorazili? Právě se bojím, že jedeme přes Prahu, takže musíme mít časovou rezervu, takže abychom se tam úplně nějak nepomíchali s tou svatbou před námi. A kdy Vás pustili do toho předsálí? Doufám, že to nebude tak hrozný :-) A ty si byla před obřadem se svatebčanama? Já bych právě chtěla, aby mě všichni viděli až na obřadu, ale nevím, kde bych tam byla schovaná :-) Moc děkuju za odpověď.
Odpovědět
@ivet90 nene my byli ve 12:30 poslední :) pří nástupu nám hrála Vangelis - Dobytí ráje, domlouvali těsně před svatbou - vy tam přijedete (půl hodiny před obřadem) posadí vás do předsálí, vezmou si všechny 4 občanky, ustřihnou vám rohy, přijde varhanistka/klavíristka a jen jí řeknete co kdy chcete hrát a na co, pak vás matrikářka postaví, seřadí (první matka ženicha a ženich, matka nevěsty a otec ženicha, další rodina a pak svědci, pak je to fuk a jsou do sálu, a jako poslední jdeš ty s otcem - chvíli po nich aby stihli udělat špalír) ale to vám ona všechno poví :-) my dorazili přesně za minutu 12 :D no viděli mě až když se odjíždělo od nás z domova :-)
Odpovědět
A když jste tam přijeli, tak jste šli rovnou do toho předsálí, nebo jste čekali až Vás tam někdo pustí? Takže ve dvanáct můžeme do předsálí?
Odpovědět
@ivet90 jojo tím, že jsme přijeli v těch 12 co jsme přijet měli, jsme šli rovnou do předsálí, dřív bych tam nechodila z toho důvodu, že před vámi tam bude svatba čekat :-)
Odpovědět
@ivet90 Každopádně kdybyste cokoliv potřebovali vědět, poradit, zeptat se, tak určitě volejte na matriku - paní je tam hrozně milá a ochotná, my tam volali několikrát a vždycky ochotně všechno vysvětlila, poradila :-)
Odpovědět
Jo tak děkuju. Na paní matrikářku se asi určtiě ještě obrátím, Potřebuju mít nějakou představu, abych byla klidnější :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@ivet90 kdyby cokoliv, tak se pokusím odpovědět pokud budu vědět :-) taky jsem neměla vůbec žádnou představu jak to bude tak tě chápu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Zdravím všechny vdané i ještě nevdané, chtěla bych se pozeptat, nemáte někdo kontakt na šikovného fotografa či fotografku z okolí Libně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@radka_rehakova Dobry den, take nekoho shanim, nenasla jste zatim fotografa ktereho byste mohla doporucit?
Odpovědět
Profilova fotka
@kristalka7 Ahoj, dávam ti do pozornosti aj super novinku, náš Poptávač - https://www.beremese.cz/poptavac 🙂 Stačí zadať dopyt a my tvoju správu odošleme všetkým Profesionálom, ktorých je momentálne viac ako 200! 🙂 P.S. - Vzhľadom na to, že sa nám tu posledné obdobie množí skrytá reklama a pre zachovanie férového a korektného prostredia pre našich Profesionálov, ťa chcem zároveň poprosiť, aby si nás informovala, ak by ťa na základe tejto diskusie oslovovali dodávatelia, ktorí nemajú označenie PRO / Profesionál. 🙂 Spoznáš ich jednoducho. Majú krátke označenie PRO pri profile tak, ako vidíš v predošlých komentároch v tejto diskusii alebo po kliknutí na ich profil sa ti zobrazí riadny profil Profesionála s kontaktnými údajmi, portfóliom a podobne... Našim cieľom je podporovať tých, ktorí sú členmi nášho katalógu a pomáhať im. Skrytá reklama od dodávateľov, ktorí chcú obchádzať naše Podmienky používania tu nebude nikdy povolená, ani tolerovaná. Prajem krásny deň. 🙂 Miška z Beremese
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?