Svatba, Lesní chata Bedřichov - recenze, prosím poraďte

Profilova fotka
Cca před měsícem jsme rezervovali Lesní Chatu na naši srpnovou svatbu. Jedním z důvodů bylo to, že ostatní chaty již byly vyrezervované a pan provozní na naše emaily (organizuji ze zahraničí) odpovídal obratem a zdál se být velmi ochotný. Teď jsem ale narazila na recenze na Lesní chatu na google mapách a je to hrůza: Tadeas - Feb 15, 2012 NEDOPORUČUJI - dnes jsme zavítali na oběd. A měli jsme nejhorší svíčkovou v životě. Absolutně nechutná, nepopsatelná umělohmotná chuť, nesolené maso. Fakt hrůza!!! Příště se vyhneme obloukem. Ghettoblaster - Dec 27, 2011 Disliked: Naprosto příšerná kvalita služeb. Zisk majitele je na prvním místě. Teď už je ale asi stejně pozdě. Tak budem doufat, že to tak není Ale jsem teda zklamaná. Pokud jste někdy na Lesní Chatě byli, můžete mi prosím napsat, jaká byla Vaše zkušenost? Jaký byl servis a chutnalo Vám jídlo? O ceny v tuto chvíli ani tolik nejde, ty máme nasmlouvané. Jen se obávám, aby celý den nebyl katastrofa kvůli hnusné svíčkové nebo neochotnému personálu. Díky všem.
Odpovědět
Profilova fotka
Na vlastních stránkách mají samou chválu, ale co já vím, co je pravda :(
Odpovědět
Ahoj, my jsme původně plánovali svatbu již loni a hostinu jsme chtěli právě na Lesní chatě. 2x jsme tam byli na jídle a měli ho výborné. Takže pokud náhle nevyměnili kuchaře, nebála bych se. Navíc je to jedno z nejhezčích míst, kde můžeš hostinu udělat :-) S čím jsem měla problém bylo vystupování majitele - choval se celkem arogantně, jako že on nás vlastně nepotřebuje, ale my jeho ano. Každopádně nakonec jsme svatbu odložili, takže jednání dál nepokročilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@dee21 Díky za odpověď, jsem ráda, že se někdo ozval. Na jídle jsme tam byli asi před půl rokem, ale blbci jsme si nedali svíčkovou (hlavní svatební jídlo), nevím, co jsme zrovna měli za myšlenkové pochody :) S jednáním majitele máte pravdu - komunikuji s ním jen po emailu, ale krom dodání vlastního vína, mi vůbec nechce vyjít s ničím vstříc. Chtěli jsme hostům nabídnout větší výběr jídel (ne jen starou zajetou svíčkovou) a už vůbec ne šunkovou rolku s bůhvíčím, ale pořád si stojí jen za jedním jídlem a že prý při větším výběru nebudou jíst všichni pohromadě. To nechápu, proč tedy nenajme víc číšníků, necháme mu tam kotel peněz, tak si to bude moct dovolit. Nabízí nám jen 2 - 3 na celý den, což se mi pro min. 70 lidí zdá málo...
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall Moje švagrová tam měla cca před 4 lety svatbu a bylo to tam perfektní, ale to je asi dost staré info, mohlo se změnit mraky věcí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minina To nevadí, že staré... jsem ráda za každou pozitivní informaci. Zálohu už jsme zaplatili, takže místo s nejvyšší pravděpodobností měnit už nebudeme. Tak mi prosím držte pěsti, ať si to všechno nějak dobře nasmlouvám a ať to dobře dopadne.
Odpovědět
Na Lesní chatě v Bedřichově jsem v roce 2008 hrál jako DJ a všechno bylo naprosto v pořádku. Pěkné prostředí, jednání majitele a jídlo bylo skvělé. Dokonce se svatba o hodně dlouho protáhla a majitel zajistil náhradní ubytování pro další hosty. Ale jak píšu je to 4 roky zpátky a od té doby jsem na tomto místě nebyl. Snad jsem trochu pomohl.
Odpovědět
Profilova fotka
@vecirek Pomohl, děkuji. Byl tehdy majitelem Lesní Chaty pan Kučera? Pokud se jedná o stejného majitele jako nyní a jednání bude solidní, tak i nějakou hnusnou svíčkovou bychom klidně překousli ;-)
Odpovědět
@marcelahall Nemáte zač. Koukal jsem do staré korespondence, ale bohužel jméno neznám :-( Přeji ať svatba vyjde dle Vašich požadavků. Jirka Pošík
Odpovědět
Nemůžu sloužit se svatbou, ale i tak přidám mé poznatky. Byl jsem na chatě ubytován před cca 2-3 lety, byl tam tou dobou právě pan Kučera. Chata je skutečně na velmi krásném místě, nepatří k nejlevnějším, ale snaží se na hostech šetřit kde se dá... Takové maličkosti jako slabé žárovky na pokojích i v restauraci, čidla chodbách, WC a v koupelně, která zhasínají velmi brzy asi nikoho nepotěší. Obsluha v restauraci byla profesionální, nicméně se nedá říct, že sympatická. Chyběl mi tam takový nějaký "nadhled" a lidský přístup. Myslím, že špatná volba pro svatbu to není, ale asi bych si to pořádně "ohlídal"...
Odpovědět
Profilova fotka
@chalupa007 díky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
My tam byli loňský rok na svatbě kamarádům. Moc jsem tam jídla neochutnala, ale co jsme na rautu jedli, bylo dobré. Obsluha byla fajn, jen ráno byli nepříjemní..ani se nedivím, DJ hrál až do rána a oni se zřejmě jako my, nevyspali.. Ale je tam moc pěkné prostředí. I selátko nebo kýtu opíkali.. Taky o ní na příští rok uvažujeme.. Tak dej potom vědět, jaké to tam bylo.
Odpovědět
@marcelahall nejspíš to není o tom, že by ti nechtěl vyjít vstříc a připravit několik jídel na výběr, ale asi na to nemá dostatečně vybavenou kuchyň. Když jsme hledali restauraci a ptali se na výběr jídel pro asi 60 hostů, některé restaurace s tím měli problém a více jídel odmítli vařit - např. neměli dostatečně velkou fritézu... rozhodně jsme nechtěli jíst na etapy a nebo studené jídlo.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@luca_lucky @carllin holky, diky za reakce. S panem majitelem jsme si v breznu sedli a nektery veci si vyjasnili, takze ted uz z toho mam o dost lepsi pocit. Urcite dam vedet potom, jaky to bylo. A hlavne, i kdyby se vsechno pos*alo, tak je to porad jen jeden den v zivote... Hlavne stay positive! 8-)
Odpovědět
Na Lesní chatě jsme byli naposled před 14 dny (máme kousek chalupu), jídlo bylo jako vždy super, i když nemají zrovna nejlevněji. Měli jsme dokonce zrovna svíčkovou z denní nabídky a byla dobrá. Já teda ujíždím na jejich rajčatové polévce. Majitele známe, je v pohodě. I jeho žena. Ale záleží, koho mají zrovna na place, teď tam byl nějaký vykalený chlap, který mi byl krajně nesympatický, ale otázka je, jak dlouho vydrží...Ve větší společnosti jsme tam slavili 50 mé tety, ale to už je 5 let. Tenkrát to bylo dost v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@vede Díky ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den všem, chtěla bych jen napsat můj malinký postřeh z profesionálního hlediska:) Svatbičku jsme na Lesní chatě fotila 25.8.12, moho říct že hlavní servírka byla šíleně milá, dokonalý přístup a co je pro mě extremně důležité, žeje celé okolí chaty úžasně fotogenické. Fotili jsme na té malinké hrázi, na loďce, na lesní cestě, u potoka.. je tam opravdu hoodně fotogenických míst na maličkém místě a na focení naprosto dokonalé, takže všem co si hledají místo i z tohoto hlediska mohu vřele doporučit! co se cen týče tak do toho jsem já samozřejmě už neviděla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobry den Marcelo, chtela jsem se zeptat, jak hostina dopadla. Take s pritelem vazne uvazuje nad Lesni chatou. Zatim jsme s majitelem jednali jen po e-mailu, takze nemohu hodnotit. Ale hodnekrat jsme tam jedli a spokonenost byla vzdy. Moc dekuji za odpoved :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?