Svatba Kolín a okolí (do 40ti km max)

Ahoj, poradíte, kde uspořádat v okolí Kolína svatbu? Naše představa je venkovský (rustic) styl, venkovní obřad až po obědě a "garden party" s rautem (bez oběda). Hledáme nějaký statek, mlýn nebo hospodářskou usedlost za slušné peníze (hostů bude kolem 100). Řešíme teď Dvůr Křečhoř, penzion Alwin v Chlumci n/C a ještě Mladotický mlýn. Měl jste někdo na některém z těch míst svatbu? Původně jsme chtěli statek v Bylanech u KH, ale tam je s pánem horší domluva a statek ve Starém Kolíně úplně nezapadá do naší představy :-). Za jakékoliv reference/rady budu ráda.. A za tipy na jiná místa také :-).
Odpovědět
@marketa_top Pocházím z Kolína, ale vdávala se na Moravě. Kdybych se ale vdávala v regionu, jednoznačně bych měla oslavu v pivovaru v Kostelci nad Černými lesy. Svatby tam vypadají krásně, ještě jsem neslyšela nikoho stěžovat si na servis. Dá se tam a poblíž dobře a levně ubytovat. Pokud vím, dělají tam i obřady, pokud bys chtěla obřad svátečnější, je tam na zámku hned vedle nádherná kaple...
Odpovědět
@marketa_top Zkus Škvorecký dvůr, viděla jsem fotky z letošních svateb a vypadalo to moc hezky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my máme vše v Alwinu a jsem velice spokojená s cenou jednání prostředím atd....chtela jsem puvodne Mlyn Davídkov ale ty ceny to už vyloženě je sprosté a pak Dvur Křečhoř a paní provozní se mi do dnešního dne neozvala s nabídkou a takovým lidem Já se vnucovat nebudu
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu v Mladotickém mlýně, dojmy jsou doteď trochu rozporuplné :) Paní majitelka je milá, ale trochu zmatená. Co se ostatního personálu týče, myslím si, že na některých je dost znát, že jsou to lidi z vesnice, kteří moc netuší, jak se chovat k zákazníkům (což je škoda, protože ten mlýn má velký potenciál). Paní provozní během našeho svatebního víkendu (byli jsme tam od pátku do neděle) trochu tekly nervy a na pár našich hostů byla dost nepříjemná. Když se ve dvě ráno vypil poslední objednaný sud piva (a další nám narazit nechtěli), pán zamknul výčep a šel spát, i když bylo vzhůru ještě dost lidí. Ve stodole, kde probíhala party, jsme ale mohli zůstat, jak dlouho jsme chtěli, takže to naštěstí zábavu nezabilo (a měli jsme ještě 15 l vína :)). V neděli nám řekli, že naše svatba byla druhá největší akce, kterou tam měli (bylo nás cca 80), což možná způsobilo i tohle všechno. Nicméně prostor je to opravdu nádherný a má úžasnou atmosféru, je dost velký a členěný, takže si každý může najít svůj koutek. A ceny byly taky poměrně slušné. Pokud bys chtěla vidět fotky nebo video nebo vědět konkrétnější info, napiš mi do zpráv :)
Odpovědět
Ahoj, @pavlunka236 jakou kapacitu má ten penzion Alwin ? Nikde na stránkách jsem to nenašla a vypadá to moc hezky :)
Odpovědět
Doporučuji Hotel na Farmě v Choťovicích. Vlastní zkušenost a perfektní.
Odpovědět
@capmon Taky jsme o Hotelu na Farmě uvažovali, ale je to už jiná cenová kategorie než si představujeme (budeme mít kolem 100 hostů).
Odpovědět
Profilova fotka
@marketaben ahoj, myslíš ubytovaní nebo osoby na hostinu ubytovaní myslím cca do 20mist ale majitel umi zařidit jeste nejake chatičky nedaleko Alwina a na hostuinu my mely 70lidi a v klídecku a myslím ze max počet hostu na hostinu je cca 100osob
Odpovědět
@pavlunka236 Tak to je super, my máme taky právě 70 :)
Odpovědět
@marketa_top jak psala @zorro4 - doporučuji pivovar v Kostelci nad Černými lesy, v červenci jsme tam měli svatbu včetně obřadu. Měli jsme to v historické budově žentouru, kde dělají prý svatby i kolem 100 hostů. Navíc jídlo, pití, obsluha, domluva - vše výborné.
Odpovědět
@marketa_top ahoj 100 hostů je hodně. Ale musím říci, že nás cena v hotelu milé překvapila. Na osobu za celý den to vyslo na 950kc.
Odpovědět
Profilova fotka
cenově nas svatba podle ostatních kamaradu kteří měli svatby v restauracich atd... vyšla uplne krasne
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?