Svatba Karviná pro 100lidí. Poraďte restauraci prosím

Ahoj nevěstinky, potřebovala bych poradit. S mým nastávajícím plánujeme svatbu zhruba pro 80-100 lidí. Mělo by to být v Karviné, nebo někde v Moravskoslezském kraji. Bohužel nemůžem najít žádnou restauraci v okolí pro takovou kapacitu. Nevíte prosím o něčem???
Odpovědět
1
2
Ahojky, tak to věřím, že není lehké najít restauraci pro tolik lidí, zvlášť, když chcete i velký taneční parket. Co bych Ti doporučoval, jako kameraman hodně točím ve Stonavě v PZKO. Co se týče počtu lidí, je to vyhovující, živá hudba, v případě, že ji plánujete, může být na jevišti, svatebčané mají možnost jít posedět i ven na lavičky, cca 100 metrů je minigolf, kdyby někdo chtěl... Další mě napadl Dělnický dům v Horní Suché--vedle PZKO. Opět velký sál, ale nemám tam zkušenosti, nětočil jsme tam ještě, co se týče místa, myslím, že vyhovující. A poslední, restaurace NA Záguří v Havířově (myslím, že je to směr na Žermanice)--tam jsem ale ani nikdy nebyl, vím to je z doslechu. Tak snad jsem Ti trochu pomohl, přeji hodně štěstí:)
Odpovědět
určitě, děkuju moc, o PZKO jsme taky uvažovali, ale zdá se mi to tam takové chladné, neosobní. Ale s takovým počtem lidí moc na výběr nemáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja taky hledam misto na Karvinsku a hodne lidi mi doporucovalo prave Delnicak v Suche - jak pise luk.oska. Loni tam mela svatbu znama a videla jsem fotky - pekne pripravena tabule, prostredi taky fajn - je pravda, ze pro tolik lidi asi nic maleho utulneho nevyuzijes :-N A pry dobre vari...k PZKO jezdime v lete na minigolf - pokud budes mit svabu v lete, tak je tam moc prijemne okoli - na prochazky, pro det... Zaguri je celkem drahe. Zkus prohlednout debaty tady, myslim, ze vsechny tri mista uz nekdo resil, probiral. Preju hodne stesti.
Odpovědět
lensa díky moc, máš pravdu no, omrknu ten dělničák prosímtě a nevíš o nějakých stránkách toho záguří???nemůžu je najít na netu
Odpovědět
lucilid: Příští rok se vdává má sestra a chtěla "udělat" hostinu v Suché v Dělničáku (taky řeší "problém, že nás bude okolo 80 lidí), ale údajně tam mají v tomto termínu (možná celé léto, to nevím) provádět nějakou rekonstrukci, tak Ti kdyžtak doporučuji obrátit se na majitelku a poptat se co a jak:) Sestra se vdává v červnu 2010, třeba máš pozdější termín a už to bude ok. Co se Stonavy týče...Já nevím...Zkušenosti mám takové i onaké, ale co se týče místa, je to parádní... Sestra chce Na Záguří, pokuď by našla něco jiného /což si nemyslím, protože v okolí moc na výběr není:( ), ale kdyby náhodou, dám Ti tu vědět:) Páčko :)
Odpovědět
Lensa: Ta fotečka, co máš u svého nicku, není to náhodou focené právě v PZKO ve Stonavě?:)
Odpovědět
Profilova fotka
luk.oska > neni, ta je z Petrvaldu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ty vado..jsem netušil, že má dělničák tak skvělé web. stránky:) No, musím uznat, že podle fotek to vypadá vážně krásně!:)
Odpovědět
když srovnám Zaguří s dělničákem....Suchá vede:)
Odpovědět
ty jo díky moc. tak teda Zaguří a Dělničák patří mezi mé favority. To zaguří se mi líbí o něco více, ale zase to bude určo o dost dražší. Chtěli bychom obřad venku tak se mi hodně líbí i hotel Fridrich v Těrlicku
Odpovědět
Článek se načítá
V Dělnickém v Suché moc dobře vaří. A ten velký sál je taky hezký. Takže já bych to doporučovala tam.
Odpovědět
tjn, není to daleko, je to tam velké. Pokud vše stihnem tak ten dělničák o víkendu zajedem omrknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych doporučovala svatbu ve společenském dome v Karviné - Darkově. já tam svatbu sice neměla, ale hodně lidí si to tam chválí, taky tam dobře vaří.
Odpovědět
No, nevím, zda se do toho spol. domu v Karviné-Darkov vleze 80-100 lidí....Osobně si myslím, že na takovou kapacitu je to málo:( Lucilid: Jak jsem psal, že dám vědět, pokud pojedeš mrknout do toho dělničáku v Suché, budou tam dělat příští rok rekonstrukci, takže myslím, že to tam padne...Ale sestra, která se tam také chtěla vdávat příští rok, majitelka ji nabídla, že by tuto svatbu mohla mít v PZKO v Havířově Bludovicích, že ji tam zajistí jejich obsluhu, budou tam její lidé... Jde o to ale, že majitelka dělničáku v Suché se zná s našima, je otázkou, zda by toto byla ochotna nabídnout i Vám, ale určo se ji na to poptej. PZKO v Haviřově -Bludovicích kapacitou bude v pohodě "stíhat", bývají tam plesy apod:) Tak hodně štěstí:) Ahojky Lukáš:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teď zase nevím já. 100% se tam vleze 80-100 lidí. každý rok tam probíhají plesy a na nich si myslím bývá více než 100 lidí ;-) .
Odpovědět
tak možné to je, jednou jsem tam točil svatbu, parket rozhodně není tak velký jako např. PZKO ve Stonavě při počtu 80 lidí...Hodně místa zabere uspořádaní stolu pro tolik svatebčanů...Třeba se mýlím:)
Odpovědět
Ahoj, ve společňáku v Karviné je to moc pěkné, příjemný personál i místo. Nevím tedy jestli se tam vejde 100 lidí, ale když tam jsou plesy, tak jich tam je dost a všichni si zatancují. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nezažil obřad na zámku, chtěla bych ho tam mít. Nevíte někdo co je všechno potřeba zařídit?
Odpovědět
Taky se pridam se svym komentarem. Ja budu mit svatbu ve Spolaku v Darkove a my budeme mit urcite 80 lidi. A jelikoz take se zabyvam natacenim svateb tak vim jak to tam vypada. A spolecensky dum je misto, kde nejcasteji tocim a vzdycky se tam vsichni vlezli a perfektne zatancili. Myslim, ze se tam v pohode vleze 80 a i vic lidi.
Odpovědět
ashh88: na zamecku v Karvine je to moc moc pekne. Ale svatby tam jsou jen prvi sobotu v mesici a musi se to objednavat hodne dopredu. Kazdopadne je to o moc lepsi misto nez v kulturaku, jsou tam i uzasne fotky a zabery :-)
Odpovědět
Lidičky, neznáte nějakého dobrého fotografa, který mě finančně nezruinuje? Nevíte jak fotí A. Vlková z Karviné? A pokud byste měli tip na kameramana tak sem s ním. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Ještě Vás poprosím, neposílejte mi kontakty na IP, ale do pošty. Děkuji moc :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
:-) Letos jsme se brali 11.7. a měli jsme hostinu v PZKO Stonava, byli jsme se vším nadmíru spokojeni... Tabule byla hezky připravena a nazdobena, jídlo bylo velice dobré, se vším nám vyšli vztříč... můžu všem jen doporučit... :-)
Odpovědět
Prosím pošle mi někdo tip na někoho kdo upeče v okolí Karviné dobré cukroví
Odpovědět
apetit: cukroví nevím, ale koláčky dělá výborné jedna paní z Ka6 a za super cenu, pokud někdo má zájem, klidně pošlu čísílko
Odpovědět
Prosím pošli mi kontakt do IP.předem děkuji
Odpovědět
evaszwedova: prosím mohla bys mi poslat více fotek z toho pzko?? na lucilid@seznam.cz děkuji moc :-)
Odpovědět
apetit: výborné cukroví peče moje mamča :-) , bude péct na svatbu i mě, a můžu říct, že si s tím opravdu hraje. Různé ozdobičky a blbůstky, v každém cukroví opravdu jiný krém, a ne že pak všechno chutná stejně. Pokud bys měla zájem, dej vědět na kdy bys ho potřebovala a můžete se domluvit ;-)
Odpovědět
lucilid:to víš že bych chtěla prosím napsala jsem ti do pošty tak pokud budeš chtit tak mi odepíš
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?