Svatba i hostina v jednom, pro cca 50 lidí- Brno a okolí za příznivé ceny

Nevěstinky, hledám místo, kde nejlépe uspořádat jak svatbu, tak i hostinu nebo popřípadě jen místo pro hostinu v Brně a okolí. Chceme pokud možno vše venku, s možností využití vnitřních prostor při nepříznivém počasí. Jelikož máme malé mimčo a to jsou značné výdaje, potřebuji, aby to bylo za opravdu příznivé ceny. Taky budu moc ráda za doporučení levných a dobrých dj, fotografů, apod.. Moc děkuji za každou radu a doporučení :)
Odpovědět
Ahojky, posílám par vyzkoušených tipů. Květiny jsem si nechala udělat ve Veverské Bítýšce v Kytkárně, nádherné vazby na stůl - ikebany cca 350,- , udělali je přesně podle předlohy. Svatební koláčky zase z Velké Bíteše, z výrobny na náměstí - 5 Kč/ks (ořech, tvaroh, povidla), jsou trošku větší, ale moc dobrý. Fotograf byl Víťa Malina - toho můžu vřele doporučit, dělá fakt nádherný fotky a navíc je to hrozně sympatickej, mladej člověk, focení s ním bylo super. Různý drobnosti (svatební krabičky, jmenovky, fotokoutek....jsme nakoupili na aliexpressu, vyjde to tam za pusu. Taky jsem z Brna, ale většinou jsme měli vše z okolí.
Odpovědět
Ahoj, než začnu, zeptám se, co je pro tebe Brno a okolí? Byly by pro tebe zajímavé Bílovice nad Svitavou? (cca 15-20 minut od Brna) Je tam výborná možnost jak venkovního obřadu, tak venkovní hostiny (je tam i chaloupka kam se dá při nepřízni počasí schovat).
Odpovědět
Ahoj. Záleží , dle místa :) tak cca do půl hod autem ? :) O Bílovicích n.S. jsem ani neuvažovala, protože mě toto místo nenapadlo. Ráda se podívám i na tuto možnost. Mohu více info? :)
Odpovědět
@januliiiik1 Určitě. Obřad jsme měli na paloučku za sokolovnou, jak se jede po cyklostezce...není problém tam najet auty po povolení od polesí (nebo kamarád měl loni na tom "ostrůvku" v parčíku a taky to bylo super). Hostinu potom na myslivecké chaloupce, je tam prostorný travnatý areál se zděnou budovou, kde jsou záchody, kuchyňka, sklep a jedna větší místnost kam se dá taky posadit cca 50 lidí. My jsme měli na te travnaté ploše velký pártystan, na něj napojený menší stan s rautem a ještě jeden malý stan pro DJ. (Připravovali jsme se na deštivou variantu dost poctivě ;). V případě nepřízně počasí vzhledem k obřadu, tak se dá udělat v nové obřadní místnosti na Bílovickém obecním úřadě, ale samozřejmě venku je to nejideálnější, jen kdyby náhodou to ráno začalo pršet tak jsme měli tuhle možnost do zálohy. Prostor pro hostinu je velmi oblíbený nejen pro konání svateb ale i pro různé oslavy. Takže pokud by si chtěla svatbu venku a hostinu formou řekněme zahradní párty tak je to tam ideální. My jsme po obřadu šli s rodinou do hospody (také v Bílovicích) a kamarádi měli na místě hostiny raut. Rodina se tam pak za nimi přesunula a už bylo vše tam. Pokud se mi podaří najít nebo vyžákat od fotografky fotku areálu dřív tak můžu zaslat na mail ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?