Svatba i hostina na jednom místě v okolí Třebíče

Profilova fotka
Nejvíc se mi zatím líbí Dalešický pivovar, ale uvařuji i o variantě bez restaurace, třeba někde v kulturáku. Máte nějké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
dalesice sou super. me se tam ale nelibi, ze si uctuji celkem vysokou castku za pronajem salu a zahrady. uz i tak bysme jim tam udelali velkou trzbu. krasny je Sadek - tam se daji udelat i svatby venku,nebo vevnitr. me teda ale odradilo, to ze svatba vevnitr by byla ve sklepe a tam mi to podle fotek prislo ztisnene. a pry se tam zhorsili ve vareni. ale jako je to tam fakt pekny a vypracovali nam podrobnou kalkulaci nakladu. pak se zacali delat svatby ve Valci na zamecku - cca 12 km od Trebice. ale tam si uctuji cca 25 tis. jenom za pronajem salu, a to nam teda taky prislo zbytecny.
Odpovědět
Profilova fotka
a jeste se delaji svatby i hostiny na Vcim kopci - ale tam je to myslim jenom do 40, nebo 50 lidi. mrkni na jejich stranky. v ty valci se da udelat svatba taky komplet - obrad i hostina.
Odpovědět
Profilova fotka
Docela nás s kapelou zaujal Sporthotel v Hrotovicích - velké prostory, pódium pro Dj či kapelu, bazén, krásné prostředí a milá obsluha. mají webovky... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít na Jestřábci ve Velkém Meziříčí. Je to tam veliký a levný docela.
Odpovědět
Profilova fotka
V dalesicich me teda dostaly ty ceny za jidlo a navic jeste pronajem, takze asi nic... Na Sadku mela svatbu uz sestrenka a bratr od pritele, tak se nechceme opakovat. Hodne se mi zalibila Harmonie v Zastavce, ale z Trebice uz je to trochu dal. Nevite o necem podobnem (pekna zahrada, idealne propojena se salem, neco jako Dalesice :) ), ale blize? A nebo proste vyberu nejaky kulturak... Kamaradka mela hostinu v Nove Vsi, tak kdyby jste vedeli o nejakem peknem, klidne napiste.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Řeším stejnou věc, jakou máte prosím zkušenost se svatbou na penzionu Pohoda v Náramči??????
Odpovědět
@svatbapodlepredlohy : komunikace s nimi dost marná, zřejmě se stává oblíbeným místem vzhledem k pěknému prostředí, každopádně kvalita služeb ani jídla naprosto neodpovídá, alespoň podle toho co jsem měla možnost vyzkoušet já osobně, navíc začínají účtovat čím dál více poplatků, za naprosté nesmyslnosti a i ubytování, které z počátku vypadá krásně a levně není taková výhra. Totální průšvih to asi není, ale hitparáda také ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?