Svatba Hradec Králové a okolí

Zdravím milé nevěsty nebo již vdané paní. potřebovala bych poradit. hledáme místo pro civilní svatbu v okolí královehradeckého kraje. Základní požadavek je interiér ve stylu kostela, tedy zřejmě nějaká kaplička. nicméně bohužel zatím jsme nenašli nic co by nám vyhovovalo. resp. v úvahu připadá kaple ve Smiřicích, ale exteriéry jsou zde opravdu strašné, Mariánský kostelík také venku nenabízí příležitosti k pořádnému focení. Zklamal mě i Hrádek u Nechanic, kde se od příštího roku již neooddává v zámecké kapli ale pouze v rytířském sále...:-( Neměla byste prosím některá tip na jiné místo v okolí? začínám být zoufalá...:(
Odpovědět
a co Podebrady? havirsky kostelik
Odpovědět
Muzeum barokních soch v Chrudimi? Tam jsme se brali my, kostel je nádherný, vedle je park, tamní zaměstnanci jsou moc milí a jako bonus to není drahé.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@poirotka11 Podívej se, tady na Beremku jsem nenašla nikoho, kdo by tam měl svatbu, a Muzeum má na stránkách jen nějaké staré video, ale obřady se tam dělají pravidelně a my jsme byli fakt spokojení. Rezervují ti to tam na 1,5 hodiny, takže se za tebou netlačí žádná další nevěsta. Datum jsme si zamlouvali na přelomu ledna a února, ale už toho bylo dost rozebraného.
Odpovědět
Profilova fotka
https://cs.wikipedia.org/wiki/Kostel_...) My jsme měli tady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že to bylo super.. mají jenom jednu svatbu za den, kostel je celej váš, můžete si dělat, co chcete, můžou zařídit hru na varhany... Fotky z toho jsou luxusní, všem se tam líbilo, byli z kostela nadšený ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a ještě jsem zapomněla.. stálo to 1000 :) Takže úplná paráda
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?