Svatba hotel Odra Ostravice

Ahoj, nemate prosim nekdo zkusenosti s Hotelem Odra v Ostavici? Nasla jsem minimum referenci a spise se starsim datem... Okoli se nam moc libo, pan provozni je super, tak velmi vazne zvazujeme poradani svatby. Moc dekuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme na místě několikrát fotili a obsluhu lze opravdu pochválit. Okolí hotelu je poměrně hezké, takže svatby tam bych se určitě nebál.
Odpovědět
My tam máme také rezervovaný termín na svatbu. Všichni jsou tam moc ochotní a milí. Nad jakým termínem uvažujete. ?
Odpovědět
marlinphoto, moc dekuji, prave jsem i premyslela, kde se tam v okoli daji delat "parove" fotografie, nekde v okoli hotelu? mischakbk, mame rezervovany termin 27.6. , prijde mi tam vse super, jenom jsem zvazovala dve veci - ze sal, terasa a zahrada jsou dost velke, tak se bojim, aby se nam hoste moc nerozdelili do skupinek a kazdy se nebavil jinde. A druha vec, ze je videt, ze hotel samotny - chodby a pokoje uz leccos zazili :) tak aby nekdo z "rozmazlenejsich" hostu nemel problem,..
Odpovědět
Kolik budete Mít hostů ? Myslím, že tomu se moc vyhnout nedá. Byla jsem na svatbě i v malém prostoru a stejně kdo chtěl tak si úkryt našel :-D To bych vůbec neřešila, je to Váš den a komu se to nelíbí tak ať nechodí. Hlavně se to musí líbit Vám :-)
Odpovědět
Dobrý den, nemáte náhodou nějaké fotky ze svatby v hotelu Odře? Pro inspiraci ? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj a nevíte, zda si tam můžete přinést své nealko a tvrdý alkohol? :) Děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?