Svatba Hotel na Farmě Choťovice

Ahojda nevěsty:) máte některá zkušenost s tímto hotelem? Náhodou jsme na něj narazili a moc se nám tam líbilo. I obřad by šel uspořádat na terase hotelu. Dekuju za názory:)
Odpovědět
Ahoj, ano já mám a hotel může jen doporučit. Měli jsme zde svatební hostinu pro 60 lidí, plus večer přišlo dalších 20. Z toho cca 50 lidí přespávalo. Majitelé hotelu jsou profíci ve svém oboru. Hlavně nám ve všem vyšli vstříc, což se s ostatními místy, která jsme navštívili, nedá srovnat!!! Jídlo bylo výborné, od hostů jsme na jídlo slyšeli jen chválu, oběd jsme měli podávaný, večer jsme měli raut a nakonec noční překvapení - tatarák, který všem vyrazil dech, jak bych vynikající :-) Pokud bys chtěla výzdobu, květiny a podobně, vše ti dle tvého přání zařídí. Mají výběr ze spousty barev, my měli bílo-lososovou výzdobu a bylo to perfektní. Na stolech jsme měli květinové aranžmá, svíčky, perličky, satén... Moc se nám tam líbilo a musím říct, že s takovým přístupem majitelů a personálu jsme se na jiných místech nesetkali. Takže jedině doporučuji :-)
Odpovědět
Ahoj, v tomto hotelu jsme měli svatební hostinu a večerní párty. Hostina byla zhruba pro 50 lidí, večer dorazilo dalších asi 20 lidí. Prostory hotelu jsou opravdu moc pěkné a hlavně dostatečně velké pro tolik lidí. Jídlo bylo moc dobré, měli jsme i grilované selátko, které bylo opravdu výborné. Výzdoba byla nádherná. Mám jen jednu jedinou výtku, měli jsme kapelu, která hrála asi do 2 hodin do rána, ale už před 11 hodinou nám chodil pan ředitel hudbu ztlumovat. Myslím, že na svatební párty se hudba tlumit rozhodně nemá :) Ale vše záleží na vzájemné dohodě. Každopádně hotel určitě doporučuji, hezčí svatbu jsme mít nemohli :)
Odpovědět
Díky za recenze:-)Nemáte nádohou nějaké fotky ze svatby?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pokud vám vyhovuje poloha, za mě bych doporučila Penzion Na kopečku u Křince. Měli jsme tam svatbu tento rok a jídlo vynikající, krásné prostředí, usměvavý personál, vše proběhlo podle našich představ :)
Odpovědět
Také se přidávám k prosbě o nějaké fotografie z oslavy. Děkuji
Odpovědět
Několik fotek ze svateb v Hotelu Na Farmě v Choťovicích, okres Kolín.
Odpovědět
Ahoj všem, Hotel na Farmě v Choťovicích mohu pro pořádání svatby jedině doporučit - zde nic není nemožné, vedení hotelu vyjde ve všem absolutně vstříct, jídlo je opravdu skvělé, personál udělá vše, aby se váš den opravdu vydařil. Byli jsme nadšení, hosté si chválili zejména veškeré jídlo, které bylo opravdu chutné i esteticky velmi pěkně připravené. Ubytování bylo příjemné, pokoje jsou prostorné, moderně zařízené. V restauraci se dají pořádat i rodinné oslavy, což se chystáme využít - brzo zde budeme mít velkou rodinnou oslavu - 70. narozeniny. Už teď se sem těšíme :-) Koukala jsem, že fotky z interiéru hotelu (pokojů) i restaurace jsou k vidění na www.hotelnafarme.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Hotel Na Farmě jsme si vybrali pro konání naší svatební hostiny (cca 40 lidí na oběd a na večerní raut nás bylo něco kolem 70) a nemohli jsme zvolit lépe. Prostorný sál, kde na nás čekala krásně prostřená svatební tabule do barvy, kterou jsme předem vybrali a také zde bylo dostatek místa pro tanec a večerní zábavu, vynikající jídlo, vkusné pokoje pro ubytování svatebčanů a hlavně velmi milý a ochotný personál, se kterým nebylo problém se na čemkoli domluvit. Svatební hosté byli nadšení a my také. Vřele doporučujeme obzvlášť, pokud se chystáte mít obřad na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou, který je odtud cca 15 minut jízdy autem (při rychlosti 60 km/h, aby neodletěla z aut svatební výzdoba :)
Odpovědět
Ahojky nevesty, tak skoro po roce pisu hodnoceni na tento hotel, protoze jsme tam sami nedavno svatbu meli. Rozhodli jsme se pro obrad venku na terase, raut v konferencnim sale a ubytovani vse na jednom miste. Nechteli jsme zadne prejezdy mezi obradem, obedem, atd... Dopredu jsme meli domluvenou vyzdobu do bilo fialova, a tak, kdyz jsme prijeli den predem, cekala nas krasne pripravena svatebni tabule. Stacilo jen dat jmenovky, kyticky, vytistene programy... Dalsi den nas cekal obrad a cela oslava. Obrad byl na terase u slavobrany. Vse jsme meli ladene do vyzdoby psenicne klasky, levandule, lucni kviti. Po obradu jsme se presunuli na pripitek do konferencni mistnosti, a pak uz nas cekaly jen same dobroty v rautove mistnosti. Na svatbe bylo take hodne deti, ktere ocenily trampolinky, jezdici trakturky, minizoo a detsky koutek. Vsem moc chutnalo - spis meli problem, co si vybrat drive:-) Jsme moc radi, ze jsme si pro nas svatebni den vybrali prave tohle misto, i kdyz v dobe, kdy jsme se rozhodovali, moc zadne recenze jeste nebyly (hotel se otviral minuly rok).
Odpovědět
A jak ste to měli s alkoholem ? Vlastni nebo jejich a za jaké ceny ? Díky
Odpovědět
Ahoj, my jsme to tenkrát měli tak, že jsme se s majiteli domluvili na zvýhodněné ceně za láhev, protože za prvé jsme nevěděli, kolik se toho vypije a za druhé mi to přišlo takové zvláštní, abychom měli vlastní pití. Jestli se rozhodujete, jestli to tady udělat, tak neváhejte, protože nebude litovat! Všechno bylo skvělé:-)
Odpovědět
@anajda :) tomu věřím a nemohla by ste poslat i nějaké fotky, třeba i co se týče jídla ne jen ty stoly se židlemi co už jsou tady děkuji :)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky chci se zeptat může se tam kouřit nebo ne ? Někde jsem četla že je hotel nekuřácky. :)
Odpovědět
Ahoj, kouknu se, jestli nějaké fotky nenajdu a případně pošlu. A co se týče vašeho posledního dotazu, ano, hotel je nekuřácký! Takže paráda :-)
Odpovědět
Zde zasílám pár fotek rautu, co jsem posbírala po známých... Dost přesvědčující, ne? ;-)
Odpovědět
Jj určitě moc díky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@tralali20 Dobrý den také chystáme svatbu v Choťovicích mohla bych vědět více.
Odpovědět
@anajda Dobrý den, ráda bych o svatbě v Choťovicích věděla více informací. Mohu o ně poprosit.
Odpovědět
Dobrý den, jak jsem již psala výše, hostinu v Choťovicích jsme měli cca pro 60 lidí a večer dorazilo asi ještě 20 lidí. Oběd jsme měli podávaný (knedlíčková polévka a svíčkovou - výborné) a večer byl raut. Všem všechno chutnalo, ještě teď někteří vzpomínají, jak bylo jídlo vynikající. O půlnoci jsme měli jako překvápko tatarák, lepší jsem nejedla! Personál byl super, s ničím neměl problém, servírky milé a majitelé nám ve všem vyšli vstříc, a to jsme si navymýšleli spoustu blbostí ;-) Ubytování bylo také skvělé, opět byli všichni spokojení. Myslím, že jsme si nemohli vybrat lépe. Nemám na to jedinou výtku. Hotel Na Farmě v Choťovicích mohu jedině doporučit.
Odpovědět
@capmon Dobrý den, jak jsem již psala výše, hostinu v Choťovicích jsme měli cca pro 60 lidí a večer dorazilo asi ještě 20 lidí. Oběd jsme měli podávaný (knedlíčková polévka a svíčkovou - výborné) a večer byl raut. Všem všechno chutnalo, ještě teď někteří vzpomínají, jak bylo jídlo vynikající. O půlnoci jsme měli jako překvápko tatarák, lepší jsem nejedla! Personál byl super, s ničím neměl problém, servírky milé a majitelé nám ve všem vyšli vstříc, a to jsme si navymýšleli spoustu blbostí ;-) Ubytování bylo také skvělé, opět byli všichni spokojení. Myslím, že jsme si nemohli vybrat lépe. Nemám na to jedinou výtku. Hotel Na Farmě v Choťovicích mohu jedině doporučit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den. Plánujeme na příští rok svatbu a stále nemůžeme najít vhodné místo, kam by se nám vešlo přes 80 lidí. Chceme se jet do Choťovic podívat. Předem bychom měli rádi představu o tom, na kolik takové pohoštění (hostina a raut) cenově vyjde. Pokud to není tajné, mohly byste mi, holky, prosím orientačně napsat, kolik jste platili ? Předem mockrát děkuji za informace :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. 🙂 Máme v merku taktéž toto místo, samozřejmě pokud budou restaurace už moci být otevřené. Také by mě zajímal orientační ceník, klidně i do zpráv 🙂 Moc děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@tralali20 dobrý den, můžu se zeptat kapelu či dj jste měli venku na terase nebo uvnitř v salonku? a kde jste dělali svatební fotografie? děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?