Svatba Horský hotel Soláň

Profilova fotka
Zdravím nevěsty, chci se zeptat, zda-li jste některá měla svatební hostinu v Horském hotelu Soláň? Je to tam neskutečně nádherné a doslova jsem si toto místo vybrečela. Ale četla jsem teď pár ne moc dobrých recenzí... Tak mě zajímá zkušenost přímo se svatbou. Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Ahoj, primo s Hotelem Solan zkusenost nemam (obrad bude pobliz, u Zvonice Solan), ale puvodne jsem o Hotelu premyslela.Napsala jsem jim email v listopadu a uz tehdy mi rekli, ze vsechny letni terminy jsou plne... ale zkus jim stejne zavolat, mohli se neco uvolnit ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@luidisek taky jsem tam byla a vyrazilo mi to dech, ale bohuzel to pro nas bylo náročné cenově...budu se těšit na foto, pokud do toho pujdes
Odpovědět
Profilova fotka
@vokara @veraa111 My místo rezervovali už v září, prakticky hned po zásnubách, a to jsem byla ráda, že ještě něco zbylo. Je to překrásné místo, i když cenově náročné, tak jsme se dohodli, že to za to dáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mají to tam moc pěkné - chtěla jsem oběd s nejbižšími v tom modrém salónku, ale nakonec je všechno jinak. Škoda....přeji, ať jste moc spokojení!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?