Svatba - grilovačka nebo piknik - zkušenosti

Ahoj, nemáte s tím někdo zkušenost? Ani já, ani muž si nepotrpíme na přehnaná gesta. Netouzim mit honosny obrad, kolonu troubicich aut, hostinu a organizovanou zabavu. Jsme spolu spoustu let. Zase ale nechci strohy podpis na matrice. Mate za sebou, at uz jako host nebo nevesta, svatbu - v podstate velkou grilovacku/piknik, v ramci ktereho dojde k slozeni manzelskeho slibu? Uplne nebim, jak presne to koncipovat. Jen se mi libi predstava, ze nebudu muset resit zadny prejezd, organizovat svatebni hry (ty se ani jednomu z nas moc nelibi). Misto venku mame, v nepohode i uvnitr - nicmene uvnitr je to mensi hala, moderni. Premyslim, jak by se dala lepe vyzdobit, aby to aspon trochu vypadalo vic rustikalne?
Odpovědět
Profilova fotka
Fotil jsem tohle několikrát a jsou to často vážně super svatby... obřad nějak hezky v přírodě a pak prostě posezení, který se moc neliší od rodinné grilovačky nebo víkendu s přáteli na chalupě. Někdy se dá jídlo udělat víc organizovaně, někdy klidně tak že každý host nějakou dobrotu přinese (viz hned první album u mě na webu v podpisu). Výzdobu na podobných svatbách lidi řeší většinou opravdu minimalisticky, jen nějak hezky doplnit samotné místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mit nekde na pul cesty. Obrad bude v zahradach klastera, hezky, neodbyty a pak bude raut, ktery je ale primarne zalozeny na grilovani. Lide mohou byt uvnitr i venku, zadny zasedaci poradek, zadne hry, zadna velka gesta. Uplne rodinna grilovacka to nebude, ale zaroven to bude hodne odlehceno o spoustu drobnych stresu a velkogest. Za me je to super.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to stále častější a oblíbenější. A z finančního hlediska výhodnější. My něco podobného měli, vše na jednom místě, pouze grilování bez oběda, různá "stanoviště", obřad též na místě, dokonce netypicky uprostřed akce. Za nás i svatebčany super. Detaily nápadů mám kdyžtak ve fotoblogu, pokud by Vás to zajímalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jasně, já to takhle měla. Jediná tradice byly vývazky. Výzdoba byla sebraná z beremka, domácí výroba, šišky, lahve olepené provázkem, brečťan od kamarádky, kapradí od kamarádky. Kytky z louky, tu a tam pompomy a vánoční světýlka od kamaráda. Až budou nějaké fotky, hodím sem pro tip na dekoraci. Naprosto chápu touhu udělat si grilovačku. :) My neměli žádný společný oběd se svíčkovou, pouštění holubic a unášení nevěst. Parta lidí se sešla, dostali jídlo formou teplého a studeného bufetu. Teplý bufet obsluhoval kuchař, kdo chtěl, přišel a objednal si jídlo. Pivo natoč si sám, moravská vína. Pohoda, žádná kašírovaná organizace. Neměnila bych, trošku punk. Ale na to prostě musí ta nevěsta být, rodiče měli trošku jinou představu, ale je to naše/vaše svatba. Ať s vám vše vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, je to fajn, taky jsme měli něco trochu podobného. Akorát jsme tedy měli obřad zvlášť, předtím, ale oslavu pak rovnou jako raut s opékáním prasete, bez hromadného oběda nebo polévky. Všichni se mohli po areálu samovolně hemžit, jíst a pít kdy co chtěli, her jsme sice měli hodně, jelikož jsme hraví, ale byly koncipované jako stanoviště, kde se člověk může zastavit kdy chce a zúčastnit se, ne jako hromadné akce, takže kdo se ničeho zúčastnit nechtěl, tak vůbec nemusel. A bylo to fajn. :-)
Odpovědět
@myrtiles To zni uzasne. :-) Bude super, jestli se potom podelis s fotkama.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?