Svatba cca 20 lidí ve vinném sklípku

Dobrý den, poradí mi někdo prosím osvědčené místo pro naši svatbu? Chtěli by jsme mít svatbu ve vinném sklípku. Obřad, hostina, zábava a ubytování by mělo být na jednom místě. Jelikož nás bude do 20 chtěli požadujeme něco menšího, aby jsme se tam nehledali. Děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží, v jaké oblasti si svatbu představujete. :) V Čejči je například vinný sklep U hroznu, kde je sice kapacita pro 80 lidí, ale myslím, že když se vyčlení místo na tanec a zábavu, tak že se tam rozhodně neztratíte – naopak to bude podle mě příjemnější, že se tam nebudete muset mačkat. :) Další krásné prostředí je sklep Skalák nedaleko od Kyjova, vinařství U kapličky v Zaječí (možná znáte ze seriálu Vinaři nebo z filmů Bobule), Villa Daniela v Úvalech u Valtic a nebo u nás v Mikulově vinný sklep Pod Kozím hrádkem nebo U Konšelů. A v případě, že ještě nemáte svatebního fotografa, tak koukněte na můj web ;) Přeji hezký den a doufám, že jsem alespoň trošku pomohla. :)
Odpovědět
Například se nám líbílo Pura Vida v Zaječí. Malý penzion, sklípek, vše v jednom. Bohužel komunikace nic moc. Opravdu nechceme nic extra velkého. Prostě klidnou svatbu s rodinou v menším útulném prostředí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak bych možná zkusila ty Konšele... http://www.ukonselu.cz/svatby-a-oslavy/ A kdyby to vyšlo, tak najít poblíž nějaký penzionek. V Mikulově je ubytovací kapacita pro několik tisíc lidí, takže to nebude problém. :)
Odpovědět
To je sice hezké ale nesplnuje podmínku, vse v jednom.
Odpovědět
Profilova fotka
Já hledám místo zatím pořád, ale líbil se mi i tento penzionek v Brně - Bosonohy, myslím, že by to mohlo být to, co hledáte. Domlouvala jsem tam jen hostinu, zábavu a ubytování, ale myslím, že i ten obřad by tam šel zařídit. Komunikace skvělá. Jediné, co mě mrzí, že my hledáme i nějaké venkovní prostory a to tady není. http://www.penzionvinarnabrno.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?