Svatba Berounsko/Rokycansko. Máte rady či tipy?

Profilova fotka
Ahojky všem nevěstám!!! Jsem zoufalá, svatba bude za necelých 8 měsíců a nedaří se nám stále vyřešit otázku hostiny a obřadu. Zatím máme zamluveno v hořovickém zámku, ale nelíbí se mi průběh, který tady již byl zmíněný (t.j. že do obřadní síně, vejde nevěsta, ženich, svědkové a rodiče...stoupnou si na svá místa a pak teprve příjdou svatebčané....takže vejdou a vidí už jen nevěstina a ženichova záda, což se mi nelíbí...jinde chodí nejprve svatebčané a pak ženich, nevěsta). NEMÁTE ZKUŠENOST, ZDA SE NELZE DOMLUVIT NA JINÉMU PRŮBĚHU? Dále bych se chtěla zeptat na vhodné prostory k uspořádání hostiny...Momentálně se rozhodujeme mezi Motelem Mýto, Restaurací Na Statku Mirošov a Hotel U Zímů Zdice... Chceme restauraci i s terasou, na klidném místě, cca pro 40-45 lidí....DÍKY ZA INFO a DOPORUČENÍ !!! Pavlina ;-)
Odpovědět
Ahoj, no já si myslím, že když se tam půjdeš domluvit,že by jsi ten příchod chtěla trochu jinak, tak by to neměl být problém. Já mám hostinu kousek mezi Berounem a Hořovicema,podívej se na www.opravdu.cz/diana , mají sezení i venku na zahradě a je tam opravdu klídek,ale to záleží na tobě, kde se ti bude líbit nejvíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Aničko, díky moc za info!!! Restaurace je krásná, jen možná trošku z ruky....ale určitě vyrazíme na výzvědy... ;-)
Odpovědět
Nazdárek,já myslím, že jestli to budete mít v těch Hořovicích,tak se tam pak do půl hodinky určitě dostanete.Mě se tam hlavně líbí ten klídek co tam je a jelikož chci i hudbu, tak to tam zavřou jen a jen pro nás.
Odpovědět
Profilova fotka
DÍKY ZA INFO A TIPY... možností tu moc není...hlavně ta terasa je problém...pokud je to půl hoďky, tak by se to i dalo. Dívala jsem se, že se berete hned týden po nás... :-)
Odpovědět
No jo, máme to tam už předběžně zamluvené, třeba se tam někdy potkáme, vím že tam má někdy už brzy svatbu taky jedna holkamyslím,že Hrusti :-D
Odpovědět
Jo, jo, my tam máme svatbu konec dubna. Pak poreferuju:-)
Odpovědět
No jo,už by jsme si tu mohly založit extra debatu, když se nás tu tolik sešlo... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...je super, že si budeme moct předat zkušenosti....Já už mám hotovou předběžnou kalkulaci a tak jsem zvědavá, zda mi tam vyjdou vstříct.... :-)
Odpovědět
Já myslím, že určitě,až budu vědět všechno jídlo co budeme chtít, tak mi udělají i kalkulaci, se kterou můžeme počítat na 95%, ten zbytek 5% je když budeme moc hladoví večer a budou nám na rautík ještě dodávat jídlo navíc. Holky já se už toho dnu nemůžu dočkat.Nejlíp se má Hrusti, té už se blíží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že většina z nás, co sem chodí se nemůže už dočkat dne D... ;-) . Ale ono to pak tak uteče... :-( , že je lepší, že se můžem těšit...to je možná příjemnější... ;-) ....
Odpovědět
No jo,ale já se nejvíc bojím, že ten den budu tak nervozní, že z toho snad ani nic mít nebudu... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že si to musíme prostě od začátku do konce užít....žádné stresy, ať se děje, co se děje...pohoda, úsměv....Hlavní, co chci poradit: Mějte vždy určenou schopnou (hlavně organizačně) osobu-promluvte s ní o všem, jak má vypadat.... a vy už se nestresujte, nechte to na tomto človíčkovi... :-) . Zastávala jsem tuto funkci :) na kamarádky svatbě a bylo vše na pohodu. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
No to bude ten problém,chci mít o všem přehled já, ne že bych někomu jinému nevěřila,ale ráda o všem vím :-N .Naštěstí mám v pohodě mamku a ty mi pomůže,ale musím ji krotit,aby si tu organizaci nepřebrala až moc :-D
Odpovědět
Ja, ze se mam nejlip? Vzdyt ja to budu mit uz za sebou, az vy se budete vdavat a budu vam zavidet:-)) Ja zatim zadne moc nervy nemam. Postupne zarizujeme, co se da. Vetsinu uz tak nejak mame, jeste musime objednat prstynky, kvuli tem vyrazime na svatbni veletrh, protoze by tam meli mit nejake slevy. Pristi tyden se chceme zastavit v restauraci se zalohou a domluvit jidlo a pak objednat kytku a dorty a uz to asi bude skoro vsechno. Mne to porad prislo takove neskutecne, ale kdyz jsem si pred tydnem donesla svatebni oznameni, tak jsem si rikala, ze ta svatba asi opravdu bude ;-)
Odpovědět
No to jo,já dneska objevila obchod se svatebníma šatama,kde je prodávají kolem 6000,- tak teď nevím, jestli si je mám půjčovat za 3500 - 6500,- nebo tady koupit prptože tam mají fakt pěkné,našla jsem to tady v bazaru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem je taky viděla....problém je, co s nima potom? Je pravda, že půjčovné v některých salónech je tak drahé, že by za to nové byli hned, ale ten výběr....Nedá se nic dělat asi obětuji za to půjčovné, pokud ovšem seženu šaty na svou postavu (měřím 186cm)....nebo holt příjde na řadu šití.... :-|
Odpovědět
No ty bláho a já si myslela,že při své výšce 179 jsem vysoká :-D Tady na to serveru se mi právě líbí, že ti je ušijou přímo na míru a na tvojí výšku a potom je můžeš prodat,hlavně se mi líbí ře bych neměla ten pocit, že je předemnou mělo už několik jiných nevěst.Jak to tak vidím, tak tohle rozmýšlení mi dá asi nejvíc práce... :-(
Odpovědět
Ahoj holky.Tak Pavlinak nakonec se tam nepotkáme... :-( Ne že by se pensionek nelíbil,ale ženich je z moravy a nějak se to celé přesunulo tam,že prý jeho členů je víc a bude to tak jednodušší a nevím co všechno,tak jsem z toho teď celá vyvalená. :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,snad se k vám můžu taky přidat,i když určený termín ještě nemáme,ale pracuje se na tom :-) No abych pravdu řekla,tak s některýma z vás se už i znám,jelikož pracuji tam,kde máte některé svatební hostinu,takže si to přes léto odpracuji a nacvičím a pak na to vlítnu taky... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to jsem fakt nikdo z Berouna nebo okolí nechodí a nemám si tu s kým vyměnit rady... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, že sem chodíme :-) Jsem z Berouna. Svatbu plánujeme v září. Hostinu máme předběžně domluvenou ve Svatým Jánu v obecné škole. Na úřadě to ale domluvené zatím nemáme. Nevíte někdo jaký je svatební salon v Berouně? Co vím, tak jsou tam dva. Jeden luxusní a jeden normální. Teď si teda nevybavuju jak se jmenujou.
Odpovědět
Ahoj holky,snad nevadí že sem občas nakouknu,i když se mi místo změnilo... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee ve Svatým Jánu je to nádherné,v létě tam jezdíme na kole :-) Ty salony jsou momentálně už tři to drahé je 7' heaven,to je nehoře v tom domě nad kostelem v patře jak je cukrárna Merunka,druhé je v České ulici ned Beethovenem,tam mají docela hezké šaty a jedno je nad květinářstvím u Kalinů na náměstí,na to že před rokem nebylo žádné,tak to docela už jde...:o)
Odpovědět
ahoj, my máme svatbu na zámku v Mirošově, tak jsem si myslela, že hostinu budeme mít v hotelu na Statku. Jenomže nás bude jenom 20, tak bychom nemohli mít celou restauraci pro sebe. Slyšela jsem, že je to tam moc hezký. Pokud budeš s někým jednat o podrobnostech koukej taky na to jak se k tobě chovají. Ke mně se ta jejich šéfová moc vstřícně nechovala. Chtěla jsem se tam jet podívat a ona mi řekla, že neví jestli tam v ten termín bude a ať to tedy zkusíme na blind. To se mi zrovna nelíbilo. Nakonec jsem si zajistila hostinu v Dobřívi a na přístup si rozhodně nemůžu stěžovat. Možná to tam nebude tak krásný, ale alespoň se na všem domluvíme a vyzdobí mi to přesně jak budu chtít já (v jakých barvách atd.) Ale asi to budeš mít v Hořovicích? Tak ať to klapne
Odpovědět
Profilova fotka
Ne,my obřad plánujeme asi normálně v Berouně a jídlo budu mít jak jsem psala v Jáchymově,protože tam pracuju,ale s tím přístupem se docela diví,my jsme tam všichni schopný ti každý den cokoliv ke svatbě říct a myslím si,že by to tak mělo být všude,aby jsi se nemusela dopředu objednávat a oni na tebe byli "nachystaný" udělat co nejlepší dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJDA NEVĚSTINKY, to je fajn, že se tady trošku "rozmnožujem" ... :-D ...Hlavně, aby nám to všem vyšlo, có...DADULAM: docela jsi mne s tím přístupem té šéfové (V Rest. Na Statku, Mirošov) překvapila...abych pravdu řekla ještě jsme s ní nejednali...máme jen předběžně zamluvený termín...Chtěla bych tu svatbu přesně podle svých představ, takže pokud nebude vstřícná, tak holt budem muset zase hledat....To, že si ale není ochotná domluvit schůzku je strašně neprofesionální a člověka to odradí....Nechápu, že jí nevadí, že takto přicházejí o zákazníky.... ;-( Ale v Čechách si člověk musí holt zvyknout na ledascos...JOJO...HOLKY CO KAPELA, KAMERAMAN, KYTKY...máte nějaký dobrý tipy tady v okolí??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na kytky jsem se byla ptát v Berouně v České ulici. Mají tam katalog s fotkama svatebních kytek. Já mám vymyšleno něco jiného, tak mi řekla přibližnou cenu. Jsou tam docela ochotný. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já si kytky nechám udělat asi u Želviček nebo taky v České ulici,no popravdě,taky podle toho,jakou mi tam udělají nabídku,protože vím,že Želvičky jsou o něco dražší... :-( Kapela je v pohodě,jak nám tu někdo pořád hraje,tak kontaktů mám docela hodně,takže to nebude problém,horší to bude s tima fotografama a kameramanama,už jsem se tak po internetu dívala a jsou to teda pálky a hlyvně se bojím aby vypadaly ty fotky potom k světu(no spíš my na nich)... :-D
Odpovědět
Ahoj holky,zak jsem tu zase mezi váma,se mi po vás stýská,mám zařizování a lítání jak blázen,protože tam toho moc neznám,tak musím dát na rady tchýně a ostatních ]-( Jak se mi to tady dobře zařizovala,kde všechno znám a vím co můžu čekat... :-) Tak zase někdy papa
Odpovědět
Ahoj holky, ja mam zamluvene kytky v kvetinarstvi v Zebraku. Pani byla moc ochotna, poradi a celkovy rozpocet pro kytkyu pro nevestu, korzaz pro zenicha, kytky pro maminky, kytku pro svedkyni, myrticky a kolecka na auta mam max. 2 tis. Kytku na auto budu mit pujcenou umelou, prijdou mi to vyhozeny penize si tam davat zivou kytku za tisicovku ... Jinak fotografa mame p. Marhoula z Mnisku. Jsou ta na nej na internetu reference a ma i webove stranky, tak snad to bude dobre. Po svatbe hodim nejake fotky do alba, tak muzete pak mrknout ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?