Svatba bENEŠOVSKO

Ahoj, poradíte mi nějaké místo na svatbu v Benešově nebo okolí, kde by šel udělat obřad i hostina. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych z klasiky- Konopiště, Vlašim a Jemniště a já osobně mohu doporučit např. překrásný romantický areál Klokočkův mlýn, kde jsme fotila také svatbu a opravdu pecka :)
Odpovědět
Strnadovský mlýn
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba u nás v green valley, máme pár posledních volných termínů... Info na našem webu nebo zde: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... díky honza kuklík
Odpovědět
Ahoj. Doporučila bych Dvůr Pecínov. Měli jsme tam svatbu loni a bylo to nádherné. :-)
Odpovědět
Ahoj, a obluha fungovala dobře? měl jí tam kamarád taky loni a museli jsme si chodit sami pro pití nahoru :(
Odpovědět
@andreja17 Ahoj, ctu, ze jste meli svatbu ve Strnadovkem mlyne. Jak se vam tam libilo a kde jste meli obrad (venku nebo v mlynici). My o mlyne taky uvazujeme, je tam krasne, ale vadi mi jak maji vyresene piti-pry by nam dali vycep a obsluhovali bychom se sami... jak jste to meli vyresene vy? A co jak jste byli spokojeni s konecnou cenou? Diky :-)
Odpovědět
@matyska1 Ahoj.Obřad byl venku u rybníka.Výčep byl k dispozici s pivem.Nám to nevadilo,hostům taky ne :) Jinak vše ostatní dělala obsluha(víno,nealko atd.).Výzdobu jsme si v pá dělali sami,stačilo jim v pá říct,kde to chcete.Hostinu jsme měli také venku.Měli jsme oběd pro všechny a večer raut a prase a bylo to super.Jedlo se a pilo co hrdlo ráčí a cena byla pro nás příznivá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@papavalina Dobrý den, já jezdím asi nejčastěji česat a líčit nevěsty a svatebčanky do areálu Klokočkův mlýn. To místo je moc hezké. Pak ještě např. Blažejovice, Pecínov,... Snad vyberete. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?