Svatba a vše kolem na jednom místě

Ahojky plánujeme svatbu na příští rok a chceme mít vše na jednom místě, obřad, hostinu a ubytování celé svatby, bude nás 55 nemáte někdo nápad na pěkné místo?moc děkuji za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
@azaela Netusim v jake lokalite takove misto hledate, kazdopadne my to meli v Nesuchyni u Krusovic ve stredisku Lions a prave jeden z duvodu proc jsme to vybrali byl, ze mohlo byt vse na jednom miste a nemuseli jsme si skoro nic sami zarizovat :-) (fotky ze svatby mam kdyztak tady v albu)
Odpovědět
Hledám v okolí Prahy ale moc děkuji za nápad :-)
Odpovědět
@azaela Hotel Lions je krásný, jezdívám tam na školení, ale má 4 hvězdy, takže je i celkem drahý. My jsme měli na Vysočině ve Služátkách hotel Farma, ale moc nedoporučuji, sice místo krásné, ale majitelé arogantní a co nemáš píšemně, jako by nebylo dohodnuto. :-|
Odpovědět
V okolí Prahy jsou pěkné Popovičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naše prostory. Máme restauraci s penzionem 4km za hranicí Prahy v obci Jinočany. K dispozici můžete mít všechny prostory jen sami pro sebe - hlavní sál s tanečním prostorem, zastřešenou pergolu s otevřeným krbem, venkovní zahrádka a velkou zahradu, kde lze udělat svatební obřad. Se svatebními hostinami máme více než 16ti letou zkušenost, přesto stále hledáme nové trendy a možnosti. Vždy se snažíme snoubencům vyjít vstříc, pomoci jim s přípravami tak aby mohli být klidní, spokojení a mohli si užívat své svatební hosty.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, zkuste Penzion U Lonských /Lony-Kozovazy a nebo Hotel Čertousy. Obojí splňuje Vaše požadavky a mně se tam moc líbilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@azaela za mne hotel Čertousy v hornich pocernicich, byli jsme tan spokojeni. V albu mam par fotek. Personal ochotny a prijemny. Pokud chtit vic info, tak napis.
Odpovědět
Profilova fotka
@azaela Přeji pěkný den, ráda bych doporučila rodinný hotel Dolce Villa v Nebušicích - Praha 6. Nacházíme se uprostřed přírodního parku Divoká Šárka a na naší zahrádce lze dělat obřady. Nabízíme prostory bez pronájmu a můžeme Vám zařídit full servis okolo celé svatby. Ráda Vám zašlu naši nezávaznou nabídku svatební hostiny a rautu. Pro svatby máme hned několik prostor pod jednou střechou, vše bych Vám ukázala, pokud byste se chtěla přijet podívat.
Odpovědět
@azaela TAké jsem měla vše na jednom místě . Měla jsem to hotel Astra - Srby - Kousek za Kladnem - veliká spokojenost
Odpovědět
Také jsme posledních pár měsíců řešili tuhle otázku a narazili jsme na tyto možnosti: :) Zámek Berchtold (kousek od Říčan) - je to tam hezké, vše na jednom místě, ale trošku dražší, navíc jsme tam měli problém s komunikací. Hotel Čertousy - jsou tam neuvěřitelně příjemní a ochotní, vše Vám připraví, můžete vybírat z mnoha prostor pro hostinu. Nakonec se nám úplně nelíbilo místo pro obřad, tak jsme hledali dál, ale při troše fantazie by šla jejich zahrádka krásně doladit. :) Průhonice - zámek a Parkhotel (koukali jsme na to, ale na osobní návštěvu jsme se nakonec nevydali). Areál Botanika - je to tam krásné, vše na jednom místě, ale pekelně drahé. :) Penzion Liškův mlýn - trošku dál od Prahy, ale zase máte komplet celý penzion pro sebe - je to na hezkém místě, nikdo vás nebude rušit, ceny jsou velmi rozumné. :) Hotel Všetice - opět vše na jednom místě, zvažovali jsme, protože oba s nastávajícím zbožňujeme koně. :) Zámek Dobříš - drahý obřad, ale pohádkové místo, hostina může být přímo v zámecké restauraci, ubytování se dá sehnat v centru města (10 minut chůže max), nebo svatební hostina a ubytování v penzionu Na Novém rybníku - hodně oblíbené. :) To je výsledek našeho několikaměsíčního hledání, doufám, že trochu pomůže, bylo to náročné (jsem ráda, že už máme vybráno!). :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den mohu Vám nabídnout náš penzion. Na našich stránkách jsou veškeré info i fotky :) Jsme kousek od Kladna.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, podivejte se prosim na nas profil, svatba "vse v jednom" je nase specializace. Pokud Vas zaujmeme, rada Vas privitam na osobni navsteve v Nimericich, kde bychom nezavazne probraly podrobnosti. Hezky den
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky a neměl někdo z vas svatbu v hotelu Čertousy?
Odpovědět
@marketaaj ahojky určitě mám zájem o více info,třeba jaká je cenlvá relace jídla atd.děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@azaela Dobrý den, rádi Vás přivítáme na prohlídku a ochutnávku svatebního menu na GreenYacht hotelu v Praze. Podívejte se prosím na naše webové stránky. Těšíme se.
Odpovědět
@azaela Ahoj. Já osobně jsem měla svatbu na Liškově mlýně (kousek od Příbrami). Z Prahy je to asi hodinka a půl cesty. My obřad měli jinde, ale dělají je tam normálně a prý jsou pěkné. Ubytování není drahé a vaří tam luxusně. Z dalších můžu doporučit Hotel Lions v Nesuchyni a nebo v Praze areál Nebozízek. Nevím, jakou mají kapacitu (byla jsem tam na obřadu jen jako muzikant), ale obě místa byla moc krásná a nabízela možnost ubytování.
Odpovědět
Profilova fotka
@azaela Vinařský dům Rakvice (jižní morava).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, od tohoto roku navazujeme na tradici svateb ve Vleticích jako noví provozovatelé. Máme poslední volné termíny. Sami jsme zde měli nezapomenutelnou svatbu v roce 2013. Odpovědi na Vaše otázky najdete na webu, případně nám neváhejte napsat na mail. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?