Svatba a svatební hostina na Vlašimsku, poraďte kde

Plánujeme svatbu i hostinu/raut na Vlašimsku, nechtěli bychom svatbu klasicky na zámku ve Vlašimi v obřadní síni. Nemáte zkušenost s netradičními místy venku v okolí? A svatební hostinu v Domašínské bráně jste náhodou neměli? Líbí se mi tam posezení venku, svatba bude asi v červnu, tak by se dalo částečně sedět i na zahrádce. Děkuju za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciaaana1 Ahojky, sama zkušenost nemám, ale snoubenec pochází z Louňovic pod Blaníkem a kamarádi měli letos svatbu na Malém Blaníku. Viděla jsem pár fotek a bylo to moc pěkné. Také se konají svatby i u/na rozhledně na Velkém Blaníku... Také by se mi osobně líbil obřad možná u Čínského pavilonu v zahradě Vlašimského zámku :) Tak přeji hodně štěstí a ať vybereš místo, které bude pro vás pěkné...
Odpovědět
Chtěla jsem napsat totéž - oba Blaníky i Čínský pavilon v parku jsou super. Ještě mě napadá Kondrac, kde je románský kostel u něj krásně opravená fara a naproti vyhlášená hospoda, ale to spíš pro případ církevního obřadu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Na Blaníky jsem taky myslela, ale vadí mi ten výstup kvůli rodině, nedá se blízko zajet autem, tak by asi babičky nadšené moc nebyly... Kdekoliv v parku u zámku to stojí 6 tis. , což mi přijde dost, vzhledem k tomu, že město nezajistí ani židličky, stolek atp. Nejspíš bude před Loretou u Vlašimi. Green Valley vypadá moc dobře!
Odpovědět
Profilova fotka
@luciaaana1 já budu mít svatbu na zámku ve Vlašimi..a hostinu asi na mlíkárně...ale jen oběd..pokračování máme doma na zahradě naplánovaný..ale paní co jsme s ní jednali na mlíkárně byla moc milá a ochotná..a nabízela nám i udělat hostinu v Libouni na zámku..prý to má majitel mlíkárny a budou to ted někdy otvírat..
Odpovědět
Profilova fotka
@macinka007 jé,ten zámeček tam nádherně opravili. To se tam musim jít hned podívat,jaké to tam je. Takže tam bude restaurace?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?