Svatba a obřad pod širým nebem. Máte typ na místo?

Ahoj, nemáte někdo nějaký typ na místo, kde bychom si mohli sami produkčně zařídit všechno včetně a hlavně cateringu. Klidně zaplatíme pronájem toho místa, zařídíme si sami párty stany, grily, posezení a stoly, občerstvení, bary a obsluhu. Hostina bude pro 100 lidí. Ale aby to zároveň bylo i romantické. Moc prosím, hledáme už dlouho a už propadám panice. Děkuji za Vaše rady.
Odpovědět
ahoj a kde to chces mit? kamaradka si s, ted uz manzelem, pronajali camp v Krkonosich, Mlade Buky, meli cely areal pro sebe, svatbu meli 4.9., majitel campu je zaroven i starosta, ktery je potom oddal, zaridil jim vsechno, stan, stoly a kamaradka si ho chvalila, ze byl hodne vstricny a ve vsem jim vysel vstric, pozadali o stan a meli ho....nic pry nebyl problem, takze jestli chces svatbu v Krkonosich, tak muzu zjistit kontakt na ten camp, protoze uz si nazev moc nepamatuju z hlavy...
Odpovědět
ahoj, no chci se vdávat v Praze, ale teď jsem narazila na novou možnost, tak si to zítra obvolám a dám vědět. Děkuji moc za pomoc, ale krkonoše jsou dost daleko.
Odpovědět
nádherný nápad, ale chce to mít nějaké náhradní řešení kdyby bylo špatné počasí :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?