Svatba a hostina v okolí zámku Orlík

Holky chceme mít svatbu na zámku Orlík tak hostina aby byla kousek od toho.doporučíte mi náké pěkné místečko na hostinu,grilování,a přespání.Díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v srpnu na zámku Orlík a pak oběd, grilování a přespání bude zde: http://www.parkhotelorlik.cz/kontakty...
Odpovědět
Dobrý den, také bychom chtěli mít svatbu na Orlíku, jen se chci zeptat, kdy je vhodné rezervovat si termín? Chceme to mít někdy zjara nebo v červnu. Tak kdy ste si vy zamlouvali termíny? Díky za info
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 @bilkovamichaela Odpovím oběma : Hostina je skvělá v obci Sedlec, přesně nevím, jak se jmenuje přímo ta restaurace, ale mohu zjistit od mojí letošní nevěsty, která ji tam měla. Vše, co požadujete, splňuje, navíc moc příjemný personál. A dále-rezervovat termín co nejdřív. Orlík je velice oblíbené místo a krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadá Penzion Liškův Mlýn..
Odpovědět
Také se v téhle lokalitě pohybujeme, jen máme zatím pro obřad vyhlídnuté Zalužany, to je kousek vedle. Mohu se zeptat, jak se vám zamlouval ten Park Hotel Orlík? Taky jsem na něj koukala. Koukala jsem i na Hotel u Milína nebo na Hotel Orlík, ale ten už by byl o dost dražší. Nemáte někdo s nimi zkušenosti, popř. ještě nějaké jiné tipy v téhle oblasti, tak do 15-20min jízdy od těch Zalužan?
Odpovědět
@lenkas1982 Ahoj, znám osobně majitele Park Hotelu Orlík a opravdu není problém vůbec s ničím. Vyjdou vám vstříc ve všem. Bylo tam i pár svateb, kde se oddávalo přímo tam. Jen jestli plánujete svatbu příští rok, tak už by to chtělo co nejdřív zamluvit.
Odpovědět
Já když jsem psala na Orlík ohledně datumu, bylo mi řečeno, že evidují termíny až po novém roce, což se mi zdá dost pozdě. Myslíte, že je tedy lepší hned zavolat přímo na matriku? Jinak, pak chceme mít hostinu v Myškově mlýně na Luhách. Je to tam skvělé. Skvělá obsluha, prostředí prostě všechno super..:)
Odpovědět
@bilkovamichaela Ahojky, také jsme měli hostinu v Myškově mlýně letos koncem července a opravdu to tam bylo super! Určitě neprohloupíte! jinak co se týče obřadu, my jsme ho měli na Jemništi a museli jsme čekat až po novém roce vypíše matrika termíny, jelikož jeden víkend oddává na Konopišti a jeden pak na Jemništi a zámek nám tak nedokázal říct, které termíny zrovna pro něj matrika vybere. Ale všude je to jiné. Určitě telefonátem přímo na matriku nic nezkazíte ;-)
Odpovědět
Já mám ještě tedy jako druhou možnost Zalužany. Už mi napsali i volné termíny. Stejně mě to ale více táhne k Orlíku, tak uvidíme co mi řeknou. Chtěla bych mít termín, abych se od toho mohla odrazit a sehnat si i místo, kde bude probíhat zbytek svatby. :) Asi jsem blázen, ale raději dřív než pozdě a shánět nějakou alternativu :) Každopádně, díky za info :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?