Svatba 2017 - 60 lidí

Ahoj všem, začali jsme předběžně bavit o svatbě, termín nejlépe červenec 2018. Rozpočet nemáme přesně daný, ale kdybychom se vešli do 70 000 (ubytko, šaty, dorty, jídlo, alkohol... prostě všechno), bylo by to ideální. Každopádně máme představu statku, farmy, jízdárny, hájenky, de facto čehokoli, kde je možnosti mít raut a večerní zábavu venku i vevnitř (kvůli počasí) a možnost ubytování pro všechny hosty, kterých plánujeme kolem 60. Nejlepší by bylo nedaleko Hradce Králové, ale nebráníme se ani vzdálenějším destinacím. Máte prosím nějaký tip na takové místo? ... a aby šlo ještě sehnat volné místo vůbec :) Děkuju moc předem!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Něco podobného jako popisuješ je nedaleko Kolína - http://www.statek-stary-kolin.cz/ ...jen nevím zda se cenově vejdete...když se bere všude zhruba 1000,- na osobu za občerstvení a ty by si ráda i ubytování atp.... Na svatbě jsem tam byla a bylo to moc hezké..
Odpovědět
Ahoj, děkuju moc za tip :) Prolezla jsem tyhle stránky od zhora, dolů a spousta holek tu i psalo, že se dá do tohohle rozpočtu vejít... Tak snad se nám zadaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli najdes nejake misto, kam se vejdes do 100 000 v 60 lidech vcetne vseho, tak budu moc rada za tip
Odpovědět
Čím déle hledám, tím víc mám pocit, že je to skoro nemožné... pokud si sama neuděláš raut, oběd a půlka lidí nebude ve stanech :D
Odpovědět
S tim ubytovanim pro tolik je to podle me dost velka utopie. Možná jedine si pronajmout nějakou velkou chalupu nebo areal svp jako celek. Kdybys slevila z ubytovani, bylo by to podle me realne.
Odpovědět
Už jsem i přemýšlela, že bychom platili ubytování jen nejúžšímu rodinému kruhu a zbytek by si platil sám... sestřenice měla teď v létě a platili jsme si všichni ubytování sami (v kempu, ca 400/noc/osoba)... jen nevím, jestli to není nevhodné.
Odpovědět
@firefox Mně to nevhodné nepřijde;-)
Odpovědět
@bloesty Já se s tím letos setkala poprvé a byla jsem překvapená... ale tím, že to stálo opravdu pár korun, tak nás to nezabilo a jim to vzhledem k počtu hostů ušetřilo tak 50 000 ... Nemáte tedy tip na místo pro tolik lidí, ale těch 70 000 jen s ubytkem pro ca 20 lidí? (ale samozřejmě, aby se dalo ubytovat všech 60 lidí :) )
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kromě zmíněného Starého Kolína se zkuste podívat na: - restaurace Na Hájence, Rabštejnská Lhota - hostinec Obora, Slatiňany - penzion Jangelec, Vysoké Mýto - Lovčí zámeček, Ráby Tyto objekty tedy nemají kapacitu ubytování, ale to by šlo jiště zařídit v okolí. Osobní tip dávám na Táborovou základnu Domino - finančně se vejdete zcela jistě, je tam naprosté soukromí a majitelé vyjdou se vším vstříc. Více fotek a další inspirace, kontakty atd na našich stránkách. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
To nás bude kolem 30 a snad se vejdeme se vším do 60000. Pac je všechno rodina,tak nepotřebuje každý pár svůj pokoj,ale pekně je všechny uložíme do 4 lůžáků,stejně budou na šrot a bude jim to jedno :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to nejduležitější sem nenapíšu :-D bude to penzion Houba v Horažďovicích...je to na druhé straně republiky,ale třeba si to přečte jiná nevěsta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naší nabídku, po mejlu rádi uděláme rozpočet a zodpovíme veškeré otázky. Katka
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?