Svatba 2016 v Praze a okolí?

Zdravím, poradíte nějaké místo, kde by bylo nejlépe vše na jednom místě v Praze nebo okolí Prahy? Děkuji :-)
Odpovědět
Doporučuji hotel Astra Srby - je to u Kladna.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by nevadilo, že byste museli jít asi 50 m do restaurace, tak zámek Troja :o) Sál je tam moc hezký, jsou tam fresky na stěnách a jeto takové velkolepé a restaurace u Troji taky super, moc dobře tam vaří :o)
Odpovědět
Dobrý den, u nás budete mít všechno na jednom místě a skvěle si to užijete. Podívejte se do profilu . Jsem vám plně k dispozici. Budu se na vás těšit . Tomáš Král Hotel Svornost.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla náš nový penzion V Malíkovicích, kousek od Slaného. Penzion má velkou zahradu s grilem na sele a venkovním posezením. Ze stodoly je multifunkční hala, kde se dá za nepříznivého počasí udělat raut i taneční parket. Náš penzion má kapacitu 30 lůžek + 9 přistýlek i s možností stanování na zadní zahradě. Pokud si chcete donést vlastní jídlo a pití také to není problém. Pronájem penzionu na den a noc stojí 25.000Kč a zahrnuje veškerou ubytovací kapacitu, servis pro 100 hostů ( příbory, talíře, skleničky atd. ) gril, výčepní zařízení, lednice. Pokud by Vás nabídka zaujala, můžete se ozvat kdykoliv a nebo se k nám rovnou přijet podívat. S pozdravem Pokorná
Odpovědět
Ahoj, záleží na tom kolik vás bude. My jsme to chtěli vše v jednom a využili statke Břežany, Rakovnicko. Vše super. Mohu jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prosím podívejte se na náš profil, třeba Vás zaujme. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit Parkhotel Popovičky. Je to nadherne, dokonale misto. Bylo to prvni misto co jsme navstivili a jine uz jsme ani nehledali a hned slozili zalohu. Uzasne misto! ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme termíny pro tento rok na GreenYacht...vše na jednom místě:-) Rádi Vám zpracujeme ukázkovou kalkulaci a společně se svatební ochutnávkou Vám představíme prostory a veškeré možnosti:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Všetice
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Lony/Kozovazy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?