Svatba 2016,Praha-východ,nemáme místo,poradíte?

Zdravím budoucí nevěsty nebo vdané paní,plánujeme svatbu srpen/září 2016,ale co tak koukám,tak všude už jsou zamluvené termíny :-. Budeme mít na hostinu cca 48 lidí + 7 dětí a na raut cca do 65lidí.Měli jsme představu na nějakém statku za rozumnou cenu.Poradite?prosím.Máme 9 měsíční holčičku, tak nic moc nestíhám, zatím máme jen objednané prstýnky..... Jak jste na tom vy? ;-)
Odpovědět
Co Nelahozeves a Marina Vltava?
Odpovědět
Vůbec nic mi to neříká.... zadala jsem to do vyhledávače a výběhly mi stránky obce.Tam je nějaký statek? Máš s tím zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu vám nabídnout služby našeho hotelu. Na srpen a začátek září bych pro vás ještě nějaké termíny našla :) Ceny máme rozumné, žádné zbytečné poplatky, příplatky, ani za pronájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a co statek starý Kolín nebo v Nehvizdech penzion Lony je oblíbený.
Odpovědět
Moc děkuju, ale Kolín a Nehvizdy jsou od nás už daleko,jsme od Říčan,Praha-východ.
Odpovědět
Dobrý den, svatební hostinu vám v uvedeném termínu velice rádi připravím. S pořádáním svateb máme bohaté ( 23 let ) zkušenosti. Můžeme vám udělat vše na jednom místě. Nejlépe bude , když se zastavíte a probereme všechno osobně. Budu se na vás moc těšit . Reference na náš hotel naleznete na :http://www.beremese.cz/catalog/vendor/svornost/ S pozdravem Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu Hotel Svornost 20 let tradice staň se naším fanouškem na facebooku
Odpovědět
Dobrý den, zkuste černý kohout-barrandov staročeský venkovský styl,krásné prostory, tam můžete mít i obřad-objevila jsem je na svatebním veletrhu a jsou moc milý, jinak mám spoustu prospektů z veletrhu, pokud byste měla zájem můžu doporučit další firmy, šaty, prstýnky, atd. to musí sedět :-D
Odpovědět
Děkuju,kouknu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?