Svatba 2015 - Vše na jednom místě - Ústecký kraj

Milé nevěsty, prosím doporučte místo - penzion, hotel atd. v Ústeckém kraji pro obřad, svatební hostinu, raut i ubytování - vše na jednom místě pro 40 svatebčanů :-)
Odpovědět
líbil by se nám obřad venku :-)
Odpovědět
Ahoj, mrkni na "Panstvi Velichov" u Velkeho Brezna a nebo "Hotel Vetruse". Oboji je ale fin. trosku narocnejsi... :-)
Odpovědět
Hodně záleží jakou svatbu plánuješ lions nesuchyně, ale cenově nevím jak. Mají to tam luxusní.
Odpovědět
Profilova fotka
@latitude85 doporučuji panství Velichov,byla jsem jako host a bylo to super. Ubytování pěkné a čisté. Prostě fajn :)
Odpovědět
Jeste dodam, ze jsem jednala s Velichovem i Vetrusi. Velichov mel obsazeny termin a byl by prostorove problem s nasimi 80ti hosty (napr. i kvuli ubytovaci kapacite), takze jsme nakonec slavili na Vetrusi a musim rict, ze nam ve vsem vysli maximalne vstric. Kazdopadne jsem na Velichov slysela hodne chvaly.
Odpovědět
díky moc za tipy, o panství Velichov už jsme hodně slyšeli a porovnáváme se Selským dvorem Perštejn-obojí je zhruba ve stejném stylu, jen se nám zdá, že Perštejn má hezčí ubytování pro svatebčany. Nemáte zkušenost? Větruše je krásné místo, jen se obávám, že to bude hoooodně drahé :-| Nebo to nebylo tak strašné?
Odpovědět
@latitude85 Vetruse je pomerne draha zalezitost, ale to byl Velichov take - dokonce mi prislo, ze prvotni kalkulaci melo panstvi Velichov o trosku drazsi nez Vetruse...Kdyz jsem si to zpetne spocitala, meli jsme na Vetrusi utratu kolem 1.900,- CZK/os. - ranni welcome drink s pohostenim, slavnostni obed, rautove stoly, grilovani, live cooking, napoje atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
rada bych obnovila diskuzi. Mohu se zeptat, jake jsou dalsi nabidky krome velichov, vetruse a selsky dvur?? potrebuji neco co nebude tak drahe (pokud tady neco takoveho je) moc dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@mondullaa Most Hněvín, Krupka Růžový hrádek, Jirkov Červený hrádek, Chomutov Hřebíkárna, Patokryje zámek, Litvínov Loučky...záleží jak moc daleko to máte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mondullaa Most Hněvín, Krupka Růžový hrádek, Jirkov Červený hrádek, Chomutov Hřebíkárna, Patokryje zámek, Litvínov Loučky, Teplice golf.areál Barbora...záleží jak moc daleko to máte :-)
Odpovědět
dekuji za rychlou odpoved :) a mohu se zeptat jak se cena pohybuje cca pro 40 lidi, kde bude jak obrad, tak jidlo a i ubytovani :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?