Švamlův mlýn, Františkův dvůr - zkušenosti se svatbou

Profilova fotka
Dobrý den,nenašla by se některá nevěsta,která má zkušenosti s místem Šmavlův mlýn či Františkuv dvůr? Zajímá mě cena,ochota personálu,jídlo. Mockrát děkuji za příspěvky ☺️
Odpovědět
Dobrý den, měla jsem loni svatbu na farmě Františkův dvůr a můžu toto místo doporučit všemi deseti. Předtím jsem tam dělala i několik firemních akcí a všichni byli nadšeni. Mají tam výborné jídlo, pěkné zrekonstruované ubytování a personál byl skvělý a ochotný. Cenově se to pohybovalo v průměru 1200 Kč/osobu (podle typu ubytování), bez spotřeby pití.
Odpovědět
Profilova fotka
@katusenicka mockrát vam dekuji za krasnou recenzi na Františkův dvůr :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, pokud vím, Švamlův mlýn je již nějakou dobu pro veřejnost uzavřen. Je pro nás na ideálním místě, proto jsem je kontaktovala s tím, zda by bylo možné se na konání svatby domluvit alespoň individuálně. Dle jejich vyjádření se i přes vysokou poptávku zatím nechystá v penzionu konání jakýchkoli akcí apod. V případě, že se něco změní, mají mě kontaktovat...ale moc bych na to nespoléhala.
Odpovědět
Profilova fotka
@mikeejla Děkuji za příspěvek. Švamlův mlýn jsem také kontaktovala a jak píšete, zatím neplánují žádné akce v jejich areálu. Nakonec budeme mít svatbu v Mendlově domě v Hynčicích.
Odpovědět
Dobrý den, @veruskam1 Jak dlouho dopředu jsi si rezervovala místo v Mendlově domě? Předem děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@domifil Rok dopředu jsem rezervovala místo. Byli jsme tam s přítelem v květnu tohoto roku, a paní nám sdělila, že mají je jeden termín volný na rok 2020 - od kvetna do zari. Tak jsme si ten jeden termin hned zamluvlil a zaplatili zálohu.
Odpovědět
Zdravím a řekli Vám už finální cenu za pronájem stodoly v rodném domě Mendela? Také jsme tam měli mít svatbu, na jaře 2020 a dnes jsme se dozvěděli (od cizích lidí!), že pronájem zvedli z 5.000,- na 25.000,-.
Odpovědět
Profilova fotka
@alisien Taky vás zdravím! Pokud to zvedli z domluvene castky 5000kc na 25 000 kc tak je to hodne sproste.Ja se tam v nejblizsi dobe zastavim a zjistim co je na tom pravdy....pani ktera nas tam provazela po arealu rikala,ze vedeni uvazuje o zvyseni ceny, ale nas by se to nemelo týkat.
Odpovědět
Paní nám taky říkala, že paní starostka bude zdražovat, ale že částka nebude převratná. Ať se nebojíme. Zdražení o pětinásobek mi přijde hodně, svatbu jsme tam zrušili.
Odpovědět
@veruskam1 tak snad se Vás to týkat nebude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?