Středočeský kraj, obřad, raut a ubytování na 1 místě

Nejsme moc nároční na ubytování, scháníme místo, kde by mohl proběhnout odpolední venkovní obřad, raut a aby si hosté mohli odejít lehnout, kdy uznají a ne žádné přesuny. Nejlépe nějaký statek, kde by člověk mohl být na zahradě a nikoho tím nerušil, ale zase v pozdních nočních hodinách, aby se dalo přesunout do místnosti. Bohužel nic takového ne a ne najít :-(
Odpovědět
Dobrý den, náš hotel je na hranici Prahy a Středočeského kraje. Všechno co požadujete vám můžeme splnit. Podívejte se na náš profil. V případě zájmu jsme vám k dispozici. Budu se těšit na setkání. S pozdravem. Tomáš Král
Odpovědět
Profilova fotka
Neměli jsme tam sice svatbu, ale moc se nám tam líbilo : Mlýn Davídkov a kamarádka měla svatbu v relaxačně-pobytovém areálu Sázavský ostrov - krásné místo.
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba Všetice?
Odpovědět
Profilova fotka
@astracreek úžasné místo, ale myslím, že ty už mají na příští rok plno :-|
Odpovědět
@astracreek maji uz plno, pred dvema mesici uz meli. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Všichni si chválí hotel La Park na Kladně... Mají i velikou zahradu, ale opravdu netuším, kolik to tam stojí...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu za green valley nabídnout pár posledních volných víkendových termínů pro tento rok. Podívejte se prosím na naši prezentaci zde na beremese... Umíme vše připravit v našem areálu, bez nutných přejezdů, večerní party nebude rušena... Děkuji HK.
Odpovědět
Profilova fotka
Příjemný den, pro inspiraci Vám doporučuji prohlédnout nominovaná místa do soutěže svatební místo roku. Všechny místa jsou na v našem online magazínu. Vhodných je tam hned několik, tak např: Mlýn Karlštejn, Statek Blažejovice a mnoho dalších...určitě vyberete ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?