Stodola, statek, mlýn pro cca 100 lidí v okolí Chrudimi, Golčova Jeníkova, Vlašimi, Ledče n. Sázavou

Ahoj holky :) Jdu si pro inspiraci a tipy na svatební hostinu. Svatba je plánovaná na 29. dubna 2017, takže je potřeba počítat i s tím, že večer nebude asi moc teplo. Kapacita objektu by měla být 100 lidí na svatební hostinu včetně prostoru na tančení. Rodiny máme od sebe trošku dál, což je poměrně komplikace - jedna v okolí Chrudimi, druhá v okolí Vlašimi - tudíž ideálně něco v okolí našich rodin nebo někde na půl cesty...Chrudim, Heřmanův Městec, Golčův Jeníkov, Třemošnice, Čáslav, Ledeč nad Sázavou, Čechtice, Vlašim (někde v této oblasti). Sháníme nějakou stodolu, mlýn, statek, srub, ale i hezkou restauraci, sál nebo např. srub - nejlépe v hezkém prostředí s přírodou. Hodně se mi líbí rustikální styl a spoustu si toho chci na svatbu připravit sama :) proto bychom si rádi zajistili i jídlo a občerstvení...alespoň částečně (něco my, něco oni). Jediné o čem vím - statek Blažejovice - ale ten má stejně plno... Budu moc ráda za všechny Vaše tipy...začínám z toho být celkem zoufalá :)
Odpovědět
Ahojky, my jsme měli hostinu v Mladotickém mlýně http://www.mladotickymlyn.cz/, nicméně co se týče doporučení, jsem trochu na vážkách. Prostředí je to nádherné, my tedy měli kolem 50 lidí a ve mlýně tvrdili, že jsou schopni zajistit svatbu i pro 100 osob, ale nám se to tedy zdálo moc (možná nám ale byly nějaké prostory utajeny :-) ) Majitelé jsou báječní, bohužel jsme měli trochu problém se zbylým personálem, který nebyl příliš ochotný, cokoli navíc byl problém a ne vše, co se domluvilo, opravdu dodržel. Hlavní problém byl asi v tom, že jsme před svatbou komunikovali s paní majitelkou, pro kterou nebyl nic problém, ale pravděpodobně došlo k nějakému zádrhelu s předáním informací paní vedoucí. Takže pokud byste volili mlýn, určitě se domluvte na komunikaci pouze s paní vedoucí, aby vše od začátku až do konce znala ona. A radši si s ní vše předem ještě potvrdit :-)
Odpovědět
@veronikazem Ten se mi taky libí :) o víkendu jsem tam psala kvůli kapacitě. Jezdíme hodně okolo, tak se tam asi zastavíme. Ubytovací kapacita sice není taková, ale zase by to nebylo tak daleko, kdybychom chtěli hosty odvézt. Bohužel se obávám, že ty prostory nebudou tak velké - z fotek úplně nepoznám, kde by se ta hostina měla pořádat a vlastně jsem ani nenarazila na žádnou fotku větších prostor... Nevíš jak je to s možností vlastního občerstvení a výzdoby? Měli jste od paní majitelky nějakou cenovou nabídku? Případně nevadilo by ti mi ji prosím poslat do zpráv? Hrozně se mi líbil Klokočův zámeček, bohužel je to zatím ta nejdražší možnost, tak doufám, že najdeme něco podobného. Ty jsi někde z okolí? Nevíš jestli tam nejsou nějaké myslivny? :) A moc děkuji za reakci, hezký den :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?