Stodola k pronájmu na svatbu, Ústecký kraj

Ahoj, máte prosím nějaké tipy na místo na svatební hostinu v Ústeckém kraji? spíše blíž k Ústí n/L. Pročetla jsem už hodně diskuzí, ale stále se opakuje to stejně dokola a mě by teď spíše zajímaly tipy např. na pronájem stodoly nebo nějakého sálu :) Moc děkuji za všechny rady!
Odpovědět
Taky hledám a nenacházím, jsem z Děčína a říkám si okruh max. 40Km, ale všude jen samé porevoluční restaurace, nic hezkého :(
Odpovědět
My měli vybranou restauraci a penzion Na Statku, ale bohužel ten náš termín už není volný.. a jsem možná i ráda.. čím dál víc se mi začíná líbit prostě jen čistě stodola nebo nějaký otevřený sál.. je to na prd v tom ústeckém kraji :(
Odpovědět
Našla jsi něco? Já stále hledám a nenacházím a když se mi něco líbí, tak je to buď obsazené, nebo už nefunguje. :(
Odpovědět
Profilova fotka
@claudic Ahoj, napadá mě třeba Sawmill u Teplic nebo Dvůr Perlová voda v Kostelci nad Ohří.
Odpovědět
@zoe_se_vdava ahoj, díky za tipy, na obojí jsem koukala a nakonec jsme usoudili, že je to moc daleko, bylo by to pak složité na svoz zpátky do Ústí..
Odpovědět
@bridetobe2019 ahoj, zatím mám 2-3 tipy, kam se chci sjet podívat, tak pak dám určitě vědět, jaké to tam bylo :)
Odpovědět
@bridetobe každopádně pokud chcete termín mimo léto, tak bych zkusila ten statek, my to tam máme rádi oba už od malička
Odpovědět
Profilova fotka
@claudic Tak dej vědět, až to vymyslíte a vyřešíte - určitě to pak někoho inspiruje.
Odpovědět
Chtěli jsme v Ajeto Sklářské krčmě, tam je to překrásný, ale bohužel náš termín už je pryč :(. Ale doporučuji na ně kouknout ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak my se byli podívat U sv. Babory v Dubičkách a výhled bezkonkurenční.. Paní majitelka tedy nejedná moc profesionálně, ale alespoň na rovinu.. svatbu jsme tam chtěli jen na terase, jinak vevnitř ne- každopádně nic extra nebyla majitelka ochotná zařídit, restaurace se při svatbě neuzavře a i část terasy musí zůstat otevřená.. no nakonec to budem mít na podzim, takže tuto variantu jsme zavrhli a jeli se podívat na Růžový hrádek v Krupce.. je to tam náádherný a paní provozní naprosto skvělá, milá, ochotná... :-) tak snad to tak bude pokračovat i nadále, zatím máme rezervováno a čekáme na vypsání termínů od města :-)
Odpovědět
Ahojky @claudic. My byli včera podívat na Usedlost Na Stodolci v Chřibské, mají tam opravdu nádhernou stodolu a pán je docela ochotný, ale končit svatbu v 23:30 je na nás prostě strašně brzy. Takže nakonec hledáme dál.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?