Stodola na svatbu Turnov a okolí do 20-30 km

Zdravím nevěsty, sháním stodolu v okolí Turnova v Českém ráji, kde by se dal uspořádat celý svatební den, nejlépe s možností zařízení a dovezení našeho vlastního cateringu, alkoholu atd., cca pro 40-50 lidí. Budu moc ráda za každou radu :-)
Odpovědět
Bohužel moc neporadím, jediné co jsme tu našli byl statek Ondříkovice a to silně nedoporučuji, kdybyste náhodou uvažovali. Je to nádherné, opravdu krásné místo, bohužel je tam moc těch ALE. Není možnost vlastního cateringu, alkoholu..vlastně pomalu ničeho, majitel se urazil jen když jsem mu řekla, že si chci udělat vlastní výzdobu. Neukecáte ho do ničeho. Všechno jídlo MUSÍ (takto zdůrazněno to bylo i panem majitelem) jít přes Frýdštejnskou Kovárnu, takže pomalu žádná možnost volné ruky ve výběru svatebního menu. A ty ceny taky hrůza, ale jestli vám nedělá problém 60,- za panáka... Připadalo mi to tak, že ve výsledku my s přítelem nebudeme mít hlavní slovo, všechno by obstaral majitel podle jeho pravidel. Tento přístup se mi opravdu nelíbil. Vím, že to asi není moc přínosný komentář, jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor na toto místo, kdybyste na něj narazili :)
Odpovědět
Četla jsem už víc takových názorů, takže jsem Ondříkovice vyřadila rovnou, bohužel nemůžeme najít skoro nic jiného :(
Odpovědět
Profilova fotka
A co statek ve Střížovicích? :-)
Odpovědět
@misamiskova pak už jedině Penzion u Větrně víly, ale to je spíš za Lbc, no.. my jsme taky chtěli stodolu a nic jsme tu právě nenašli :/
Odpovědět
děkuju moc za tipy, Střížovice máme v plánu navštívit, přítel je Turnovák, ale okolí moc nezná, takže to byla náhoda, že jsme na ně už narazili :D přesně něco v tom stylu pořád doufám, že se ještě objeví :)
Odpovědět
A co statek Ktová? nakonec to máme jinde, ale dost jsme o něm uvažovali :)
Odpovědět
Ktová je moje druhá možnost, a ty Střížovice, ale chtěla jsem mít ještě třetí, kdyby náhodou nebylo volno. Snad ještě někdo bude o něčem vědět, děkuju za radu :-)
Odpovědět
a můžu se ještě zeptat kde to teda nakonec máte když né v té Ktové? :-)
Odpovědět
Zkuste mrknout na U dědka: https://www.mladostov.cz/fotogalerie/... Ale zkušenost bohužel nemám.
Odpovědět
U dědka to mají pěkné, ale přijde mi, že tam podle fotek není pořádný prostor někde vevnitř, kdyby bylo náhodou nepříznivé počasí, děkuju za další tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, řešili jsme s přítelem to stejné. Ondříkovice po všech informacích jsme zatrhli. U Větrné Víly, což byl náš favorit, se nám líbilo. Jen pro náš počet hostů a pár zdravotních komplikací nebylo místo vhodné. Plus tedy toy toyky pro hosty, no nic moca dětské hřiště až za barákem, nesmysl. Rodiče pak furt musí odbíhat... Nakonec jsme od známého dostali info o Zámeckém dvoře v Černousech. Je to sice dál, jídlo a piití od nich, ale na druhou stranu po x různých schůzkách a místech, jsem nezažila lepší přístup. Je tam možnost venkovního obřadu, ale i vnitřního. Mají tam dost pokojů na spaní. Prostě vše v jednom. Přidám nějaké mnou pořízené fotky. Ale určitě to stojí za to vidět to tam. A jídlo, na které jsme jeli inkognito, paráda :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?