Statek Vletice - noví provozovatelé

Ahoj, máte, prosím, někdo zkušenost se svatbou na statku Vletice po tom, co ho převzali noví provozovatelé? Místo se mi moc líbí, ráda bych zde měla obřad i následnou oslavu, ale zatím mám jen reference s původní provozní, které nejsou nic moc... Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@mikoi Pokud se místo líbí, zajedete si na ochutnávku a do smlouvy si zadáte co nejvíce domluvených podmínek, nebál bych se toho. Na svatbu je to moc hezké místo. Ale nevím, jestli se nezměnilo, býval tam problém hrát po 22h - to chce ověřit. Jinak - o kousek dále je taky nádherné místo - Mlýn Staré Mitrovice - my tam pořádali svatbu loni a naprostá spokojenost od služeb až po ceny. Jen obřad byl v parku u zámečku v Sedleci, což je asi 2km. Na jídlo se tam sjíždí z dalekého okolí. Tohle doporučuji.
Odpovědět
@mikoi Ahoj, na statku Vletice jsme měli svatbu letos v červenci. Mohu jen doporučit. Vše bylo naprosto skvělé. Komunikace s majiteli bez jediného problému- ochotní, obětaví prostě úžasní lidé. Obsluha se nezastavila a catering, s kterým majitelé spolupracují, je také absolutně bez chyby. Kudy chodím, tam doporučuji :)
Odpovědět
@k11 Díky moc! A jak to u nich zhruba vyšlo cenově? Máme více míst, co se nám líbí, a samozřejmě při finálním výběru budou hrát roli i finance.
Odpovědět
@mikoi Je to strašně individuální. Záleží jaký budeš mít počet hostů - podle počtu hostů se platí pronájem. V pronájmu máš pronájem celého areálu na celý víkend (až do 16:00 v neděli), ubytování v pokojích pro 12 lidí (3 pokoje), novomanželské apartmá, prostory na půdě s matracemi pro cca 20 lidí, možnost postavit si stany, základní výzdobu a svatební tabuli (bez kytek) sprchy a záchody v areálu. Dál jsme pak platili obsluhu, která taky závisí na počtu hostů. A catering podle toho co si s cateringem sjednáš (jestli chceš jen raut nebo i oběd). Veškeré pití alko i nealko (kromě piva, které ale mají za výbornou cenu) jsme si přivezli vlastní + vlastní sladké pečivo, dorty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?