Statek U Škodů - zkušenosti se svatbou

Dobry den, chtela jsem se zeptat zda nekdo nemate zkusenosti se svatbou na statku U Škodů. Dekuji
Odpovědět
Dobrý den, statek u Škodů jsem poptávala, ale nakonec jsme vybrali něco jiného. Níže posílám ceny za pronájem: Pokud Vám bude vyhovovat, můžeme Vám nabídnout 2 varianty: pronájem celého areálu na víkend. Cena je 40 000,- Kč do 50 osob, nad 50 osob 45 000,- Kč. Ubytovací kapacita je max. 35 osob, mimo to je možnost ubytování v meditační místnosti na matracích, ve vlastním spacáku, anebo si můžete postavit na zahradě stany. V tomto případě si zajišťujete občerstvení sami. 2. možnost forma rautu - neomezená konzumace jídel a nápojů po celou dobu svatebního veselí + 2. den snídaně pro ubytované za 2 000,- Kč na osobu, děti polovic, do 4 let zdarma. Svatební dort a cukrovinky by jste si museli zajistit sami. V tomto případě se pronájem neplatí, ale platí se 400,- Kč za ubytované na pokojích. Při obou variantách je možno uspořádat oddávací obřad u nás na statku . Je v ceně.
Odpovědět
@rachel83 My se tam pravděpodobně zajedeme podívat o víkendu, tak pak mohu poreferovat. Už jste tam byla?
Odpovědět
@calarien ano uz jsme tam byli a nakonec jsme se rozhodli, ze to bereme. Mame zarezervovany termin. Pani je moc mila, snazi se ve vsem vyjit vstric. Statek je krasny. Sice na nas pocet hostu jsou vnitrni prostory male, ale vyresime to stanem venku.
Odpovědět
@calarien drzim palce pri vyberu. Je to snad to nejtezsi nebo alespon pro nas bylo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rachel83 Prosím pro cca kolik lidí je uvnitř místo, případně kolik budete mít hostů na svatbě? Moc děkuji ;-)
Odpovědět
@lucira v hlavnim vycepu cca 30, na prespani cca 37 luzek, pak zahrada na stany klidne. My pocitame se cca 70ti lidmi.
Odpovědět
Profilova fotka
@rachel83 Moc děkuji!
Odpovědět
@rachel83 tak super! jaký máte termín? my tam jedeme zítra, tak dám vědět :-) akorát teda 30 míst v sále je docela problém :-( takže to budete řešit tak, že bude celá hostina a celý večerní program venku?
Odpovědět
@calarien 13.7.2019 uz to mame rezervovane i predplacene. Ano budeme to resit cele venku. Stejne predpokladame, ze se vytvori skupinky a ty si pak muzou zalezt do jednotlivych salonku. Maji tam vycep pak jeste jednu mistnost ktere rikaji roubebka a vinny sklipek. Maji hodne prostor, ale vsechnu pro “mensi” skupinky. Treba se vam tam take bude libit. Kazdopadne drzim palce, vyber mista je doopravdy nejhorsi.
Odpovědět
@rachel83 Byli jsme tam v sobotu a místo je krásný, ale my máme termín v dubnu a udělat to celý jen venku by byl fakt velkej risk, zvláště se starými lidmi, s možností studeného počasí... :-( A stan právě nechceme no. Ale chápu, že v červenci se asi nebojíte :-D To ubytování tam je moc pěkný. Ale byli jsme ten den ještě na jiném objektu, kde to asi klapne, tak snad dobrý ;-)
Odpovědět
@calarien tak popravde v dubnu bych si to tam taky neriskla :) muzu se zeptat co jste nakonec vybrali? Jinak preji vse nej nej a hodne stesti
Odpovědět
Nakonec s nejvyšší pravděpodobností zde https://www.facebook.com/taktrochujin... Moc díky za přání a také přeju, ať se vše krásně vydaří ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@calarien mohu se zeptat jak to funguje na tomto miste? uz jsem na nej take koukala, ale resime jak to udelat s ubytovani a o tom jsem se nikde nedocetla :P děkuji :)
Odpovědět
@9katka999 Ubytování bohužel není, jen pokoj pro novomanžele :-( Ale dá se řešit v obci Všeradice - jsou tam 3 penziony...A za levno. Jinak spíš Dobříš, možná i jinde. Ale ve Všeradicích je asi 60 lůžek, když se to sečte. Mají ale bohužel plno až do října...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky trochu obnovim téma...není nějaká nevěsta co by mohla napsat zkušenosti ze statku u Škodu? :-)
Odpovědět
@rachel83 Dobrý den, my budeme mít svatbu také U Škodů, týden po Vás :-D Jen po nás paní žádnou zálohu nechtěla, tak doufám, že naše "těšíme se" a podání ruky stačilo, protože už máme zařízeného i oddávajícího a natisknuté oznámení :-S Vy jste s paní sepisovali nějakou smlouvu? Předem děkuji za odpověď, Katka
Odpovědět
@katka099 smlouvu jsme nesepisovali, jen nam dala potvrzeni pro oddavajiciho, ze schvaluje aby byl obrad u nich. Zalohu po nas tedy chtela hned jak jsme si domluvili datum =-) Dala nam cislo uctu, byly to teda 2000,- Zkuste ji napsat nevo zavolat, myslim ze Vam rada odpovi. Oddavajiciho mate z radnice ze Skvorce?
Odpovědět
@rachel83 Tak to potvrzení pro oddávajícího nám dala také =) ale zálohu tedy nechtěla. Možná je to proto, že budeme mít méně lidí, nevím. Oddávajícího máme ze Škvorce, máme už domluvený i termín, ale pojedeme tam ještě v březnu s rodnými listy. Stejně jsem se ještě chtěla s paní Škodovou domluvit na tom venkovním obřadu a rautu, protože jsem se jí nezeptala, jestli budou mít na ven nějaký nábytek (židle, stoly), nebo jestli se budou vynášet ty z pivnice. Někde jsem totiž viděla fotku z jejich statku s bílými skládacími, které by byly asi nejlepší, ale nevím, zda to jsou jejich židle.
Odpovědět
No nam rekla, ze na ven davaji jen tzv. “pivni sety”. Pokud jste videla fotky na FB od nejakeho DJ tak ti si pry dovezli vse sami i catering meli odjinud. Vy budete mit jidlo od Skodu? Taky se tam v breznu chystame, na urad i ke Skodum dodomluvit detaily. Kolik budete mit hostu? Pokud se muzu zeptat.
Odpovědět
@katka099 No nam rekla, ze na ven davaji jen tzv. “pivni sety”. Pokud jste videla fotky na FB od nejakeho DJ tak ti si pry dovezli vse sami i catering meli odjinud. Vy budete mit jidlo od Skodu? Taky se tam v breznu chystame, na urad i ke Skodum dodomluvit detaily. Kolik budete mit hostu? Pokud se muzu zeptat.
Odpovědět
@rachel83 Hostů budeme mít asi 30-35, uvidíme, kdo dorazí. Jídlo budeme mít od nich, nechtěli jsme mít další starosti se zařizováním cateringu. Je to sice celkem dost ty 2000 Kč, ale zas to budeme mít vše zařízené a nebudeme se o to muset víc starat.
Odpovědět
Ahoj holky, tak přidávám i naši zkušenost ze Statku, s paní jsem se ve čtvrtek domluvila, že se v neděli stavíme, byla moc příjemná a vše mi vysvětlila. Bohužel v neděli po téměř hodinové cestě na statek se nikdo z majitelů nedostavil, ve vedlejším statku kde jsme měli zvonit nikdo nereagoval a telefon také nikdo nebral. Pro mě velké zklamání, nechtěla bych mít svatbu někde, kde se na majitele nemůžu spolehnout, bála bych se, že mě na poslední chvíli vyšplouchne.:(( Ač je to překrásné místo. Každopádně všem nevěstám držím palce, ať nemají podobnou negativní zkušenost jako my.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@katka099 Milá Katko099 a Rachel 83,máme u Škodů svatbu 10.8.,tak budu ráda, když předáte své zkušenosti. Už to máte za pár, tak moc držím palce, ať se Vám svatba vydaří a hlavně ať si ji užijete!! I.
Odpovědět
@rachel83 Milá Katko099 a Rachel 83, máme u Škodů svatbu 10.8., tak budu ráda, když předáte své zkušenosti. Už to máte za pár, tak moc držím palce, ať se Vám svatba vydaří a hlavně ať si ji užijete!! I.
Odpovědět
@rachel83 Rachel, můžu se zeptat, jak proběhla velká svatba u Škodů? Máme tam svatbu 10.8. s 50 lidmi,tak se ráda něco praktického dozvím ☺️
Odpovědět
@i_j ahoj, svatba u škodů nakonec proběhla dobře. Já si tedy nejdřív v pátek nadávala, protože strašně pršelo a my se 70ti pozvanými hosty, jsme se vešli doopravdy jen na ten dvůr. Takže jsme na něm nakonec museli vystavět takové "stanové městečko", to mě napadlo, že jsme měli jít někam, kde by byla možná i varianta déšť. Naštěstí to nakonec dopadlo dobře. Nevím, zda máte jídlo od nich nebo svoji firmu, my měli svůj catering. Spíš se zeptejte co by Vás nejvíce zajímalo a mě třeba při odpovědi dojdou nějaké praktické rady co jsme využili, takhle když nevím jakou tam máte představu a co vymyšleno těžko se radí :-)
Odpovědět
@i_j pro rychlejší komunikaci mi klidně napiště na mail hrdlickova.rachel.eva@gmail.com. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?