Statek U Prahy - Škvorec

Ahoj holky, hledám zkušenosti se svatbou ve Škvorci u Prahy, ale nenašla jsem nic aktuálního. Četla jsem, že areál změnil majitele a prošel rekonstrukcí, tak by mě zajímalo, jak to tam teď probíhá a vypadá. Díky :-)
Odpovědět
Ahoj Maruško, Statek u Prahy tuším že od počátku vlastní manželé Pecháčkovi, nemyslíš spíše Škvorecký dvůr, který je hned vedle? Ten totiž změnil majitele a letošní sezóna proběhla již pod jejich taktovkou. My tam máme svatbu v červenci, noví majitelé slibovali nějaké úpravy a samotnou by mě zajímalo, zda se něco změnilo a jaké byly letošní svatby...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Osobní zkušenosti se Statkem u Prahy nemám, nějaké recenze jsou na googlu, hodně se tam pretrasa jedna nepovedená svatba ze Slovenska (resp.nespokojení hosté), ale zdálo se mi to az moc vyhrocene, cilene poškozování - je na každém, co si z toho vezme. Jinak fungují tři sezóny, fotky odtamtud vypadají moc hezky, pravděpodobně dobře vaří dle reakcí známých. Záleží co od svatby, potazmo svateb. místa, požaduješ. My třeba chtěli prostor sami pro sebe, proto jsme zvolili sousední Škvorecký dvůr, kde se mi vdávala sestra.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?