Statek Samsara Klepačov u Blanska a svatba

Ahojte, měla jste prosím některá svatbu na Samsaře? Plánujeme ji tam příští rok v květnu a ráda bych jen předběžně věděla na kolik vás vyšla hostina (budeme mít 40 lidi) a jak jste si tam poradili s výzdobou? Hlavně velkého sálu, který vypadá spíš jako tělocvična emoticon za informace a za fotky budu moc ráda. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Minulou sobotu jsem tam natáčel svatbu. Je to úžasné místo. Myslím že bude lepší se sejít přímo s manažerem, protože ty ceny se rok od roku mění. Jen tak budete mít aktuální info.
Odpovědět
Profilova fotka
Je tam celkem dost možností jak tu hostinu udělat, taky jsme Samsaru poptávali na svatbu a je to cenově celkem férové s ohledem na to jak skvěle tam vaří, tak bych řekl že jsou to fajn ceny, ale samozřejmě nepatří k nejlevnějším. Napište jim přímo mail, rychle a slušně komunikují, tak pak hned uvidíte přesný čísla, hlavně to tam bývá celkem rychle obsazené :) Ubytování cca 800 za postel, pronájem sálu a dalších prostor myslím 5-20000tis podle toho co vše chcete, hlavní jídlo na hostině okolo 350kč, raut pak hodně podle toho co si tam vyberete, alkohol i nealko a káva pak je za ceny jako v restauracích, takže na tom to může naskočit... Co se výzdoby týká, tak vážně ten sál je nejslabší místo celého statku, ale nazdobit to jde pěkně :) Na mém webu (viz podpis, nemůžu vkládat odkazy) na hlavní stránce úplně dole se můžete mrknout na jednu zimní svatbu co jsem tam fotil, tak to měli moc pěkně udělaný :)
Odpovědět
@malinaphoto, děkuji za informace :-). Fotky máte moc pěkné :-). Už máme cenovou nabídku. Tak tam do toho asi půjdeme. Ještě se pak musíme domluvit s paní manažerskou jak je to tam s tím rautwm a pitím. Jelikož ty ceny jsou tam trochu vyšší. Jen škoda že ten sál opravdu nemají také vyladěný do stylu jako mají celý statek :-)
Odpovědět
@video_majek Bude prosím video na vašich stránkách? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyv31 Ještě nevím. Mám 1-2 svatby týdně a i z časových důvodů bohužel nedávám úplně všechno na web.
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyv31 Ahoj, obživnu diskuzi :) Také na květen 2020 zvažujeme Samsaru, také takto menší svatba. Mohu se zeptat, v jakém termínu vy? Klidně do zpráv, pokud nechceš veřejně
Odpovědět
Ahoj, my máme termín 8.5.2020, ale teď zrovna řešíme s partnerem, že místo nám už moc nevyhovuje a že raději bychom chtěli svatbu přímo v Brně a tak pokud by se našel někdo kdo by o ten termín měl zájem, přenecháme mu jej.
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyv31 Já myslím, že našel :-D Tady! Prosím!
Odpovědět
:-) No akorát teda máme zaplacenou nevratnou zálohu 10 000, takže o tu přijít nechceme a tedy potřebujeme termín udat někomu kdo tam ještě rezervaci neskládal.Vy už tam nějaký termín máte závazně zarezervovaný? Pokud ne, tak super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?