Statek, ranč, farma, samota cca na cestě mezi Karlovými Vary a Prahou

Ahoj :), prosím o rady a tipy, kde by se dala uskutečnit svatební hostina a následné ubytování, případně i samotný obřad. Představujeme si něco spíš ve venkovském stylu, moc se mi líbí stodoly a otevřené pergoly, prostře dřevo a kámen emoticon . Pro představu jsem si dovolila půjčit odkaz např. pensionu Na Stodolci: wwwteckanastodolciteckacz (něco v tomto stylu, klidně i jednodušší, ale duchem podobné). Bude nás kolem 100. Nejprve obřad, pak oběd pro blízkou rodinu a odpoledne grilovačka pro zbytek bandy. Potřebuji ubytovat babičky a tetičky do klasických pokojů a pro kamarády bych nejraději prostor pro stanování. Pokud však budou pokoje za rozumnou cenu (je strop 400 Kč za osobu na noc reálný?) lze pokoje pro všechny. Moc děkuji za veškeré tipy. Janča PS: nepotřebujeme nic luxusního, čistá postel a příjemné prostředí jsou to, co hledáme emoticon A co se lokality týče, je možné se posunout i kousek na jih, ale pořád mezi svislicemi procházejícími Prahou a KV.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš penzion leží nedaleko Slaného. Pronájem penzionu na den a noc stojí 25.000Kč a je vhodný pro svatby do 100 osob. Ubytování je 30 lůžek a 9 přistýlek. + konferenční místnost, kde se vyspí ve spacáku cca 30 lidí. Máme velkou zahradu s multifunkční halou ( opravená stodola) která se dá se zahradou propojit velkými vraty. Na zahradě je prostor pro grilování (sele, krůty, kýta....) s venkovním posezením. Neváhejte mne kontaktovat a můžete si náš penzion přijet prohlédnout. Zrovna tuto sobotu zde byla svatba o 90 hostech a podle reakcí byli všichni velmi spokojeni emoticon Přeji krásný den Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, máme stylovou restauraci s pensionem v okrese Praha západ. Za sebou spoustu spokojených novomanželů, a 16 let zkušeností. :-) Zatím jsme to nikde nenabízeli, ale pokud máte zájem o "pronájem" našich prostor, s tím že si nápoje, příp. i jídlo dodáte, můžeme Vám naše prostory nabídnout. K dispozici by jste měli: hlavní sál pro 50-60 osob, zastřešenou pergolu s otevřeným krbem pro 30 osob, venkovní zahrádku situovanou ve dvoře ( cca pro 20 osob), zahradu kde lze uspořádat obřad, případně postavit stany, pension - 35 lůžek. Pokud máte jakékoli otázky, neváhejte mne kontaktovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?