Statek nebo mlýn na svatbu v září 2017 je ještě někde volno?

Zdravím, neví někdo o nějakém statku na svatbu pro cca 70 lidí, kde by byl ještě volný nějaký víkendový termín v září. Brali bychom i konec srpna. Už jsme zkoušeli kde co a všude mají plno. Líbil by se nám nějaký romantický mlýn či statek, kde by se konal obřad i hostina. Budu ráda za všechny tipy. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě teď poslední dobou furt vyskakuje reklama na Martinský mlýn v jižních Čechách. Líbí se mi fakt moc, ale trošku dražší. Zamluvený termín v září mají zatím jen 16.
Odpovědět
Profilova fotka
Martinsky mlyn patri opravdu k tem drazsim, take se nam libil... Zkuste poptat Minipivovar Knezinek, tam budeme mit svatbu my v cervnu ale jak to maji s pozdejsimi terminy nevim, Bozi Oko, nebo Svachovu Lhotku, neni to tedy mlyn jak pisete ale vsechna mista jsou krasna a muzete mit obrad i hostinu na jednom miste..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v září máme ještě nějaké volné termíny. Romantická restaurace s penzionem ve stylu Mlýna, jen 4km za Prahou. Jsme ve vlastním, tudíž neplatíte žádné pronájmy, či skryté poplatky. Svatby děláme téměř 19 let a stále nás to baví :-) Prohlédněte náš profil, nebo web. Pro více informací mne kontaktujte přes e-mail, pošlu podrobnou kalkulaci.
Odpovědět
Diky moc vsem, Martinsky mlyn je sice krasny, ale vzhledem k tomu, ze cast rodiny pojede z Ostravy, pro nas moc z ruky.
Odpovědět
@lebi33 Mista moc pekna, ale vse jizni cechy, tudiz problem stejny jako Martinsky mlyn, pro nas moc daleko. Potrebujeme neco mezi Prahou a Ostravou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?