Statek na Vysočině vhodný pro obřad, prosím o tip

Prosím o tip na statek vhodný pro obřad a následně raut pro cca 80 lidí. Něco jako je např. Váňův statek. Díky!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Ja budu mít svatbu na Šejdorfském mlýně v Okrouhličče u Havlíčkova Brodu. Nás sice bude jen 50 ale vím, že tam dělají svatby i pro 100 lidí. Navíc majitelé jsou velmi příjemní a dá se s nimi na všem domluvit.
Odpovědět
Ahoj, díky za tip, ale já to potřebuji i s ubytováním, většina hostí je ze Slovenska. A tam mají podle webu jen asi 10 pokojů :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus se podívat na http://www.hospodarskydvur.cz/cs/ jsou i na na fcb jako hospodářský dvůr Bohuslavice ;-)
Odpovědět
http://www.qranch.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
No já tam budu mít ubytováno 30 hostů, ale to je asi opravdu málo, když máš mít 100 lidí:o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Milé nevěsty emoticon Váňův statek : naše nejlepší volba v životě!!!!!! Svatba zde byla jako z pohádky emoticon Vše dokonalé: Vše v jednom: obřad - hostina - focení - ubytování obřad - možný výběr ze 3 míst (my jsme zvolili louku a bylo to super), jídlo výborné, pití výborné, domluva na 100% , servis na 100% (milý a ochotný personál), ubytování - pěkné a za skvělé ceny, místa na focení - dokonalá (spoustu přírodních zákoutíček). Domluva na čemkoliv - ve všem nám ochotně vyhověli. ....všichni svatebčané za námi chodili a říkali, že tak krásnou svatbu na krásném místě ještě nezažili emoticon ...to vypovídá o všem! * asi půl roku poté, co jsme zde měli svatbu rezervovanou a zaplacenou zálohu jsem zde na beremku četla několik ošklivých recenzí, které mi v hlavě začali vrtat a začala jsem mít pochyby a obavy....teď toho lituji a omlouvám se Váňově statku, že jsem měla pochyby a nechala se těmito recenzemi ovlivnit!!!! ...SHRNUTÍ: VÁŇŮV STATEK: NEJLEPŠÍ MOŽNÁ VOLBA A SVATBA JAKO Z POHÁDKY emoticon Z celého srdce děkujeme!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?