Statek, farma v jižních Čechách

Profilova fotka
Ahoj, nemáte někdo tip na statek či farmu na jihu Čech? děkuji předem za odpovědi! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezké je to statku Boží oko kousek od ČB ale bude to odpovídat asi i cenově. Jinak v jižních Čechách je to velká bída. Já chtěla původně Újezd u Plánice, ale ten je beznadějně rezervovaný. Takže přeji hodně štěstí při hledání 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Hospoda na statku Pole u Blatný :-) @snoww100
Odpovědět
Profilova fotka
Samota u houpacího koně:)
Odpovědět
Profilova fotka
@snoww100 Statek Kloubek plus oba výše zmíněné: Samota u houpacího koně (prý dost svérázný majitel) a Boží Oko (Cena ovšem masakr a ani nelze zamluvit na víkend přes léto. Za návštěvu to určitě stojí.)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc za tipy :-), Kloubků znám, má sestra tam měla loni svatbu, ale bojím se, že takhle na rychlo, už na léto budou mít plno :-(( (zatím jsem se nedovolala). U houpacího koně to vypadá také moc pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snoww100 No tak jestli to potřebuješ na toto léto a víkend, tak tě zklamou všude... Kloubek má na 100 procent plno (my jem brali předposlední volný termín na léto a to jsem to zamlouvala v půlce listopadu). To Boží Oko přes léto preferuje vybookovaní na celý týden (což většina lidí prostě nezaplatí, mě jen víkend na červen měl vyjít s jídlem pro 80 a ubytkem pro asi 20 osob na 150tis!). Ještě mě napadl Pivovar Kněžínek (ale o víkendech už mají též plno) a Jihočeská Salaš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?