Statek Benice - zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj, bral jste se někdo v roce 2017 nebo 2018 na statku Benice? Plánuji tam mít svatbu v roce 2019 a zajímali by mě poslední zkušenosti. To místo je nádherný a má to úroveň. Dík za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
Benice super :-) co jsem zatím viděl zákazník jen luská prstem a personál lítá sem a tam :-)
Odpovědět
Statek je nádherný, svatby tam také, ale záleží, kolik do toho chcete investovat. Mám v mailu kalkulaci, kterou mi zaslali a my nakonec řekli ne, protože to je opravdu až přemrštěné.
Odpovědět
Profilova fotka
@majda321 no je to hodně drahé, ale chceme to tam mít :) je to tam nádherný
Odpovědět
Po republice je spousta nádherných statků i hezčích než Benice a za poloviční cenu. Samozřejmě je to Vaše volba, ale my tedy odmítli dávat 7 tisíc jen za to, že přestěhují ze statku židle a stolek na dvorek :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@majda321 Pokud je pro Vás svatba na statku drahá, podívejte na naše stránky (odkaz v profilu). Zaměřujeme se na svatební služby s rozpočtem průměrného člověka. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@ziziandzuzu Ahoj, tak jak jste zatím spokojení s Benicemi? Uvažujeme tam o svatbě za rok. ☺️
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava ahoj, svatbu jsem tam zatím neměla, až v srpnu, ale byli jsme na ochutnávce a ta byla neskutečná, jídlo vynikající :) a přístup zatím fajn :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ziziandzuzu Díky za reakci. Mě zatím trochu zarazily ceny nápojů, které mají stejné jako v restauraci, ty mi oproti jiným nabídkám přijdou dost přehnané. Máte nějaký odhad, kolik by vás mělo vyjít jídlo a pití na hlavu? Mně to vychází, že klidně (výrazně) přes dva tisíce, což je víc než na statcích v okolí, ale je možné, že jenom blbě počítám... Jinak přístup extrémně milý a vstřícný, špejchar je úžasný, krásné okolí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava jojo počítám okolo dvou tisíc na hlavu..opravdu jsou hodně drazí, ale nedá se nic dělat, to místo mě okouzlilo :) hostům budeme platit pivo víno nealko klasicky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ziziandzuzu Díky za konzultaci! :-) Ve čtvrtek se jedeme podívat, jestli to bude "To Ono", tak rozdejchám i ty ceny. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava dej pak vedet :) kdybys chtela neco probrat nebo poradit ohledne toho tak mi napis do soukromy zpravy :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@majda321 zdravím. Je to už dlouho ale zkusím to. Jedeme se podívat na farmu kvůli svatbě a našel jsem tu tvou zprávu ohledně kalkulace. Tak se chci zeptat jestli ji ještě někde máš a mohla by jsi mi ukázat 🙂. Chtěl bych si udělat takovou představu. Předem děkuju ahoj.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?