Stary penzion, stodola, louka, Severni Cechy

Zdravim😊 rada bych nasla perfektni misto na svatbu. Cca 80 lidi. Utulna stodola. Cim starsi tim lepsi, kazdy stul zidle jiny. Hodne zelene. Zadne silnice. Nejlepe na samote. Dekuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@janackovairen Dobrý den, mohla bych na vás dodstat kontakt pro více informací. Planujeme svatbu v roce 2022 a váš popis sedí přesně na to co hledáme 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@barborahaley dobrý den,chci se zeptat,zda jste sehnali a popř.kontakt? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@barborahaley Soukromý areál na samotě u lesa pro Vaše svatby, oslavy, firemní akce, školení, kurzy. Jedná se o nádherné místo kousek od Přelouče, obklopené vzrostlými stromy, na úplné samotě, 100% soukromí a romantické ubytování v chatkách. Chatky včetně povlečení, ručníků a osušek. Případně další přespání nabízí se ve stanech na rozlehlé zahradě nebo v ubytovacích zařízení vzdálených 1 - 6km. Obřad je možný jak v Areálu tak v našem lese hned u Areálu. K dispozici v ceně pronájmu: altán 8x12, stoly, židle a veškeré nádobí a sklo až pro 100 lidí, sklad, pódium, taneční parket, sklad s lednicemi a mrazáky, kuchyň, bar s výčepním zařízením se dvěma kohouty, přenosné chlazení, lednice, mrazák. Před altánem gril na kýtu nebo kuřata, udírna, fotokoutek, dětský koutek, houpačky, piskoviště a t.d. Na obřad při dešti k dispozici v ceně velký a malý stan. Sprchy, WC, pisoáry. Při chladnějších večerech plynová topidla. Večerní osvětlení, slavobrány budou 2 až 3 na výběr, lucerny, záclony a spousta dalších rekvizit pro výzdobu. DJ- moderátor včetně ozvučení obřadu, her, tomboly, foto koutku, rekvizit do foto koutku, možnost tisku fotografií na místě a přes 100 reportážních fotografií v digitální podobě a krátký videoklip. Projektor s promítacím platném. Hudba i po půlnoci. Dětský koutek s houpačkou, pískovištěm a hračkami. Máme prostor pro další odpočinková místa. Zařídíme a doporučíme prověřené dodavatele ale můžete mít i vlastní: Svatební koordinátor, květinová výzdoba, jídlo, pití, DJ - moderátor, fotograf, kameraman, vizážistka. Jde domluvit navíc hlídání dětí, obsluha a úklid, rozvoz. Případně cokoliv dalšího co Vás nápadné. V případě jakýchkoliv dalších dotazů nebo domluvení prohlídky areálu, neváhejte mne kdykoliv telefonický kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@laska7669 Soukromý areál na samotě u lesa pro Vaše svatby, oslavy, firemní akce, školení, kurzy. Jedná se o nádherné místo kousek od Přelouče, obklopené vzrostlými stromy, na úplné samotě, 100% soukromí a romantické ubytování v chatkách. Chatky včetně povlečení, ručníků a osušek. Případně další přespání nabízí se ve stanech na rozlehlé zahradě nebo v ubytovacích zařízení vzdálených 1 - 6km. Obřad je možný jak v Areálu tak v našem lese hned u Areálu. K dispozici v ceně pronájmu: altán 8x12, stoly, židle a veškeré nádobí a sklo až pro 100 lidí, sklad, pódium, taneční parket, sklad s lednicemi a mrazáky, kuchyň, bar s výčepním zařízením se dvěma kohouty, přenosné chlazení, lednice, mrazák. Před altánem gril na kýtu nebo kuřata, udírna, fotokoutek, dětský koutek, houpačky, piskoviště a t.d. Na obřad při dešti k dispozici v ceně velký a malý stan. Sprchy, WC, pisoáry. Při chladnějších večerech plynová topidla. Večerní osvětlení, slavobrány budou 2 až 3 na výběr, lucerny, záclony a spousta dalších rekvizit pro výzdobu. DJ- moderátor včetně ozvučení obřadu, her, tomboly, foto koutku, rekvizit do foto koutku, možnost tisku fotografií na místě a přes 100 reportážních fotografií v digitální podobě a krátký videoklip. Projektor s promítacím platném. Hudba i po půlnoci. Dětský koutek s houpačkou, pískovištěm a hračkami. Máme prostor pro další odpočinková místa. Zařídíme a doporučíme prověřené dodavatele ale můžete mít i vlastní: Svatební koordinátor, květinová výzdoba, jídlo, pití, DJ - moderátor, fotograf, kameraman, vizážistka. Jde domluvit navíc hlídání dětí, obsluha a úklid, rozvoz. Případně cokoliv dalšího co Vás nápadné. V případě jakýchkoliv dalších dotazů nebo domluvení prohlídky areálu, neváhejte mne kdykoliv telefonický kontaktovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?