Šrámkův statek v Hradci Králové - měl někdo svatbu?

Chci se zeptat, zda měl někdo svatbu na Šrámkově statku. Podle fotek se mě to líbí, ale nemám žádné informace ani recenze. Například kapacita a možnost vlastního jídla a pití?
Odpovědět
Ahoj, poptávali jsme to jako místo, bohužel mi ani neodpověděli na e-mail. Je tam interiér tak pro 30 osob plus zahrádka pro podobný počet max. Ale na léto mají stodolu, tedy dost otevřenou, ale tam se vejde lidí podstatně víc. Myslím, že vlastní jídlo nepůjde, je tam hospůdka. Pokud chceš něco u HK zkus stodolu ve Lhotě pod Libčany. Pronájem na celý víkend, pěkné, čisté, s vybavením, jídlo atd tedy vše vlastní. Je to i s pronájmem pokojů pro asi 14 lidí a ještě tam po tobě v neděli uklidí včetně umytí nádobí. Kdyby se mi chtělo čekat na příští rok, máme to tam :)
Odpovědět
@smajiska Ahoj, děkuju moc za info :) Já tam nikdy nebyla, tak si to neumim moc představit. Stodola v Libčanech je mnohem hezčí. Byli jsme se tam podívat a byla jsem nadšená :-) Akorát se nám nezdá tak vysoký nájem a velké mínus je, že v 21h bychom se museli zavřít do toho malého sálu :-( To nás docela odradilo... Ještě se nám líbí Dašické sklepy. Nemůžeme si nějak vybrat. Je to náročný a to jsme teprve na začátku :-D a kde vy to máte?
Odpovědět
@lucim27 My jsme nakonec na Horalce ve Sněžném :) Budeme mít zajištěné jídlo a obsluhu, takže odpadá tahle starost. Víno a tvrdý alkohol můžeme mít za menší poplatek vlastní. Je tam asi milion prostor i místo kam se jít projít. Nádherné okolí. Máme to v říjnu, takže venkovní párty večer nebude, ale do toho jsme s tím šli. Zatím nemáme moc konkrétně domluveno, ale paní je moc sympatická a ochotná. Jak to nakonec dopadne, to se uvidí. Ceny třeba piva jsou tam nižší než v HK, i oběd vyjde lépe. Díky tomu tam můžou všichni přespat a nasnídat se ráno v klidu a pak jet domů. Tím většině odpadně řešení dopravy atd. Což mi přijde super, že když chce jít holka spát a chlap pařit, tak může aniž by se vzájemně nutili jet dřív domů/být tam déle :) Navíc ta atmosféra místa je pro mě super. Ale Lhota pod Libčany je v mých očích úplně nádherná a ten nájem za celý víkend i s ubytováním a úklidem mi tolik nepřišel. Jinde chtějí i víc. Nebo zase člověk nemůže mít nic vlastního.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?