SOS Brno a okolí .. Stodola, Chalupa, Mlýn.. Prostředí poblíž přírodě

Profilova fotka
Dobrý večer dámy :-) Mám prosbu, a jak je u nevěsty zvykem ne malou :-D . Prosím doporučíte mi nějakou stodolu,mlýn nebo chalupu na svatbu?! Budeme mít kolem 50 dospělých a 11 dětí . Chtěla bych vše na jednom místě . Nejlépe u lesa nebo v přírodě . Tzn. obřad , hostinu (nejlépe venku) i ubytování . Ovšem nejsem jedna z těch nevěst ,které to zaplatí rodiče nebo má tučné konto . Je mi jedno jestli to bude 20km od Brna nebo 50km od Brna . Prosím s možností zvířat (máme psa) . Moc vám všem děkuji ! Přeji vám krásný večer S. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si tady vyhledat statek v Dolnich Kounicich. My tam byli jen na svatebni zabavu a raut, ale verim, ze by tam sel udelat i obrad. Majitel sam mel (nevim jestli porad) psa, tak to by snad taky slo. Je tam krasne prostredi a je tam klid. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@knedlinka tam teď nevěsty psaly, že je to na 2017 už totálně plný, ale za zkoušku by to asi stálo :) ještě případně sklep na vyhlídce dolní kounice, nebo zámek dolní kounice
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky Tak slečna to má až 2018 tak to by snad ještě mělo být volno :-) Jinak mě se strašně líbili Ovčí terasy, ale tam je to bez pejsků :(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc vám děkuji :) Mrknu se na obojí . Nevíte mají webowky ? Hezký večer :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji i Lasákův mlýn v Boskovicích. Krásné vzdušné místo i s malým rybníčkem :-)
Odpovědět
hájenka ve Švábenicích u Vyškova. Cena pronájmu cca 4 tisíce. Ubytování cca 20 osob. Není to žádný luxus ale nám se to líbí. Svatbu budeme mít tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji holky. Vsechno to objedem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?