Slečny NEVĚSTY a pánové ŽENICHOVÉ místo svatby?

Profilova fotka
Slečny a pánové, mám k vám otázku. Již několikrát jsme s přítelkyní navštívili toto fórum. Rádi bychom na přelomu srpna a září tohoto roku uspořádali svatbu, ale stále se nemůžeme dohodnout na místě. Máme představu o svatbě na zámečku, statku, či mlýně. Ideální by bylo místo pro obřad, hostinu a následně raut. Nejde mi tak ani o kuchyň, jídlo bychom si obstarali přes catering. Lokalita, Praha, anebo okolí do 20km. Poradíte? Grazie mille.
Odpovědět
Už jsem na podobnou otázku odpovídala: Hotel Popovičky nebo statek Na Stránce v Zápech.
Odpovědět
@vigilidelfuoco ahoj, kolik lidí?
Odpovědět
Není to sice v okolí Prahy - resp. cca 120km od Prahy, ale je to tam zase nádherné: Váňův statek Dubovice. Kdybych se měla podruhé vdávat, tak jedině tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Minulý rok jsem fotil zde http://www.hlinenabasta.cz a je to nádherné místo s atmosférou nebo mě napadá http://www.hotel-amalka.cz/ myslím, že je spousta dalších ...
Odpovědět
30 minut od Prahy v Kostelci nad Černými lesy je zámek, kde se dá udělat obřad i pronajmout sál, můžete si zařídit vlastní catering, je tam i ubytování. My se bereme v černokosteleckém pivovaře, máme tam vše od obřadu přes raut, zábavu a právě někteří z hostů budou ubytovaní na zámku. Potom jsem slyšela, že dobré místo je v Dubči (což je součást Prahy) - je tam historický špejchar, který se pronajímá jen na akce a podle fotek je to místo s atmosférou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?