Škvorecký dvůr - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte některá zkušenost s realizací svatby ve Škvoreckém dvoře (praha - východ)?
Odpovědět
Profilova fotka
@ila999 Ahoj, bude to 2 roky, co jsem tam byla kamarádce na svatbě a bydlím cca 6 km od Škvorce. Místo na svatbu je to to ideální
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Kde prosím měla kamarádka obřad, taky přímo v areálu Škvoreckého dvora?
Odpovědět
Profilova fotka
@mynix ano, přímo v areálu
Odpovědět
Profilova fotka
@sleepers Děkuji za odpověď :-) Taky letos plánujeme svatbu ve Škvoreckém dvoře a ještě nemáme úplně jasno v tom, jestli obřad uděláme přímo v areálu na zahradě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ráda bych obnovila toto téma - má někdo nějaké nové zkušenosti, informace? Děkuji, V.
Odpovědět
Profilova fotka
My tam budeme mít svatbu až příští rok, také by se mi hodilo více info, i když nějakou představu, jak to bude vypadat, už mám. Našla jsem fotografie asi jen ze tří svateb, které se tam konaly, i když vím, že se tam koná svatba každý víkend (jen se u silnice mění směrovky s nápisem "svatba"). Tak buď sem nevěsty z ŠD nechodí, nebo jen nemají potřebu fotky zveřejňovat...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira všimla jsem si te už v jine diskuzi, tak jsem si te označila. Uz to tam mate zarezervovane nebo už jste s nimi nějak komunikovali? My bydlime ve Škvorci, takže právě taky vidim, ze svatby jsou tam často... Fotek jsem taky moc nedohledala... Víceméně co jsem koukala tak stejne jako ty :D
Odpovědět
Profilova fotka
@viki999 Fakt bydlíš ve Škvorci? Já totiž taky :-D Komunikovali jsme s paní majitelkou, moc příjemná paní, byli jsme to tam okouknout a de facto další den už jsme dali zálohu. Jsem absolutně nadšená ze stodoly, která je "poctivá" kameno-dřevěná, takže v případě vedra tam bude příjemně a celkově mě ohromil i vkus majitelky (narodila se v Africe, takže vše v dřevěno-kameno-africkém stylu a přitom moderní a prostě super). Jsem ráda, že nemusíme řešit ubytování, většina svatebčanů bydlí tady v okolí a pro ty vzdálenější nám těch tuším 6 pokojů bude stačit.
Odpovědět
Ahoj holky, docela jste mne překvapily. To už letos máte uhrazenou zálohu na příští rok? Nevíte, jestli tam jsou ještě nějaké volné termíny na příští léto? Díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
nevíte náhodou jak se to tam pohybuje cenově??? díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikahajkova Ahojky, my zaplatli zálohu začátkem května a už jsme byli na další rok druzí.. Jak je to s termíny netuším, určitě ale doporučuji spíše telefonický kontakt než mailem, číslo je na web. stránkách. @kukinka13 Pronájem je 20 tis. bez ubytování (pá-ne; pátek příprava a zdobení, neděle odjezd tak cca v 13-15h.), s ubytováním (14 osob) 25 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira děkuji...a jak je to s jídlem,pitím atd.? jaké jsou ceny? díky moc.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kukinka13 Pronajímá se pouze ŠD, majitelka odjíždí na víkend pryč. Zajistit jídlo, pití a ostatní dodavatele je již ve vlastní režii ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira teda tak to je super.naahodou nevite jestli maji jeste volne terminy na rok 2016??moc diky
Odpovědět
Profilova fotka
@kukinka13 Jak je to volnými termíny bohužel netuším, všeobecně si myslím, že nejvíc žádaný je červen, tak tam by mohl být možná problém, ale nejjednodušší určitě bude tam zavolat ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj holky, nemáte prosím rozpočet, co vše je v těch 20tis? A ještě info, jak jste si zajišťovali jídlo na hostinu... Budu moc ráda za jakékoliv info k tomuto statku.
Odpovědět
Reaguji na svatbu ve Škvoreckém dvoře. Měli jsme ji v srpnu 2015. Areál stojí 26 000 Kč, od pátku do neděle je celý váš. Je to tam moc pěkné, bohužel v dost poničeném stavu. Ubytování hezké pokoje, ale rozbitá sprcha, rozbité okno, špinavé koberce, prach. Dole je dětská hernička, hračky jsou špinavé a rozbité, všechno zaprášené, kuchyňka byla znečištěná, neuklizené nádobí, nevynesené koše. Nebyly toaletní papíry. Venkovní prostory hrůza. Mrtvá a uschlá kočička :-( v tunelu pro děti. Hřebíky trčící z dřevěných prken, u bazénku také hřebíky, nedopalky. Po areálu poházené papírky. Dětský domeček rozmlácený, rozbité okénko, a na podlaze domečku několikacentimetrová vrstva nějakého bordelu. Jediné co ušlo, byla stodola. Ale veliká lednice před ní byla strašně špinavá. Za ty peníze to je katastrofa, a je to veliká škoda, protože by to tam bylo překrásné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?